Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BURAK KOYULMUŞ AKINCILARSPORDA GENÇ BİR KALECİ

ALİ MERMER:Burak merhaba seni epeydir Akıncılarspordan tanıyorum.Nasıl başladın futbola anlatabilir misin?

BURAK KOYULMUŞ:Öncelikle futbola 10 yaşımda oyuncu olarak Akıncılarspor seçmelerine katıldım ve seçilemedim. Kaleciliğe ilgi duymaya başladim ve bir sonraki sene kaleci olarak katıldım seçmelere ve futbol hayatım öyle başladı.

ALİ MERMER:Peki başladığından bu güne kaç teknik adamla çalıştın.Futboluna şekil veren hocalar kimler?

BURAK KOYULMUŞ:Mustafa Büber, Serkan Duymuş, Emrullah Alparslan, Hakan Aygören, Fatih Akdemir ve Ahmet Kandemir hocalarımla çalıştım ve bütün hocalarımın benim üstümdeki emeği çok büyük. Hep bana güven duyduklarını söylediler ve hep elimden tuttular.

ALİ MERMER:

Hem A takımda hem U 19 takımında oynuyorsun.U 19 larda il play oflarına katıldınız.Nasıl geçti play-of maçları?

BURAK KOYULMUŞ:U-19 maçlarında Gençlikspor, Moymulspor ve  Belediye Kütahyaspor maçlarında oynayabildim. Diğer maçlarda parmağımdaki kırık yüzünden oynayamadım. Termikspor maçında yine hastalıktan dolayı oynayamadım, Termikspor maçını 2-1 kaybettik.Yesilay maçında öne geçmemize rağmen bireysel hatalar yüzünden o maçı da 2-1 kaybettik. Bu kötü sonuçlar nedeniyle maalesef Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanamadık.

ALİ MERMER:Aklıma 19 larda Belediye Kütahyasporla olan olaylı maç takıldı.3-0 galiptiniz maç yarım kaldı ve hükmen mağlubiyet.Bence takım olarak sizde hataya düştünüz,rakibe uymamalıydınız.Neler söylersin o maç için?

BURAK KOYULMUŞ:O olaylı Belediye Kütahyaspor maçına çok iyi hazırlanmıştık. Hem fiziksel hem ruhsal olarak arada tabi çekişme vardı. Belediye Kütahyasporlu oyuncular maç anında hakemin görmez tarafından kötü söylemlerde bulunuyorlardı. Siz de izlediniz maçı, Belediye Kütahyasporlu oyuncunun bizim arkadaşımıza sert faulünden sonra, iki arkadaşımızın kırmızı kart yemesi sonucu ortalık bir anda karıştı. Ben oraya gittiğimde Belediye Kütahyaspor malzemecisi ve bir kaç Belediye Kütahyasporlu oyuncu saldırıda bulundu. Gözüme dizime boynuma ve bunlara rağmen bende kırmızı kart görmüş bulundum. Bu talihsiz olaylarIn bizim açık ara önde olmamızı Belediye Kütahysporlu futbolcuların kaldıramadığından çıktığını düşünüyorum. Sonuç ne olursa olsun biz oyunumuzla en iyi cevabımızı sahada verdik.

ALİ MERMER:A takımla da maçlara çıkıyorsun kaç maç oynadın A takımda.Sen çok gençsin gene de sorayım takım olarak nasıldınız?

BURAK KOYULMUŞ:A takımda genç bir kadromuz var. Ben yaklaşık 6-7 maç kadroda bulundum. Ama hiç oyuna dahil olamadım. Kırmızı kart cezam yüzünden 3-4 hafta kadroya giremedim. A takımda da talihsiz yenilgiler yüzünden iyi oynamamıza rağmen hak ettiğimiz sonuçları alamadık maalesef.

ALİ MERMER:Bir taraftan da Tavşanlı Linyitsporun sıkı taraftarısın bildiğim.Ne olacak Linyitin hali bu senede boşa gitti.İstemezsen de yanıt vermeyebilirsin bu soruya?

BURAK KOYULMUŞ:Evet Linyitsporun sıkı bir taraftarıyım. Lige iyi başladı takım ama gerilere düştük. Hoca değişikliklerinden dolayı. İnşallah bir daha ki sene iyi bir kadro kurup hak ettiğimiz şampiyonluğu alırız.

ALİ MERMER:Peki örnek aldığın kaleci ya da kaleciler kimler.Şunun gibi olmak isterim dediğin kaleci var mı?

BURAK KOYULMUŞ:Uğurcan Çakır’ı örnek alıyorum. Hem insanlık olarak hem futbol açısından örnek bir kaleci.

ALİ MERMER:Peki Burak hedefin ne futbolda nereye varmak amacında sın?

BURAK KOYULMUŞ:Hedefim tabi ki ilerde yüksek yerlerde olmak. Bunun için sürekli çalışıyorum inşallah ilerde çok güzel yerlerde olurum.

ALİ MERMER:Sağol Burak Allah gönlüne göre versin son olarak ilave etmek istediklerini de dinlerim.

BURAK KOYULMUŞ:Söyleyeceklerim buraya kadar Ali abi her şey için çok teşekkür ederim.

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.