Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BÜLENT İNÖNÜ-MURAT KURT-CİHAT ÖZTÜRK

Tavşanlı Linyitsporlu futbolcularımızın ilk yarı performanslarını inceleyip takipçilerimize aktarmaya devam ediyoruz.Defans hattımızdan,kaptan Fatih Yılmazlar ve solbek Emre Çölgeçen2in performanslarını yazmıştık.Bugün de,Bülent İnönü ve Murat Kurt ve Cihat Öztürk’ün ilk yarı performanslarına bir göz attık.

BÜLENT İNÖNÜ:Tavşanlı Linyitspora bu sezon Bozuyük Vitraspordan gelen Futbolculardan Bülent İnönü 1995 doğumlu.Sağbek mevkiinde oynayan Bülent,talihsiz başladı denilebilir.İlk oynadığımız Vefa maçında 32. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını bir kişi eksik bıraktı.Bu nedenlede deplasmanda oynadığımız Çayırovaspor maçında kadroda yer almadı.

1 ocak inönü

Sonrasında istikrarlı bir grafik çizdiğini söylemek mümkün.Dokuz maç ilk onbirde yer aldı ve 90 dakika sahada kaldı.Ada stadında 4-0 kazandığımız maçta(Başiskele Doğantepe)86 dakika ve gene ada stadında Aliağa Futbol A.Ş maçında 81 dakika sahada kaldı.İlk maçta gördüğü kırmızı kartın haricinde toplam dört sarı kart görmüş Bülent İnönü.Deplasmanda kazandığımız Bornova Yeşilovaspor maçında da son golümüzü atan futbolcu.

MURAT KURT:Şuhut Belediye Hisarspordan bu sezon transfer stoper Murat ve 1993 doğumlu.Murat Kurt içinde istikrarlı bir grafik çizmiş demek yanlış olmaz.İlk maçta onsekiz kişilik kadroda yer almış ve oyuna dahil olmamış.Sonrasında arka arkaya beş maç 90 dakika sahada.Deplasmanda 1-0 kaybettiğimiz Maltepespor maçında 60 dakika oynamış.

1 ocak murat kurt

Hemen arkasından evimizde oynayıp 2-1 kaybettiğimiz Gaziosmanpaşaspor maçında onsekiz kişilik kadroda yer bulamamış.Son beş maçımızda ilk onbirde ve 90 dakika oyunda kalmış.Stoper oynamasına rağmen sadece bir kez sarı kart görmüş Murat Kurt.O da son oynadığımız Sultangazispor maçı.

CİHAT ÖZTÜRK.Sporseverler Cihat Öztürk’ü son olarak Moymulspordan hatırlıyor.Bu sezon Moymulspordan geldi Tavşanlı Linyitspora Cihat ve 1991 doğumlu.İlk maçımızda ilk onbirde yer almış ve 46. dakikada sahadan çıkmış.İkinci maçta 90. dakikada oyuna girmiş Cihat Öztürk.

1 ocak cihat öztürk emre ben

Sonrasında oynadığımız üç maçta on sekiz kişilik kadroda yer bulmuş.Aliağa futbol A.Ş karşısında 65. dakikada oyuna dahil olmuş.Maletepe maçında 90 dakika Gaziosmanpaşa maçında 85 dakika oyun içersinde olmuş.Sonraki iki maçımızda  sakatlık nedeniyle on sekiz kişilik kadroda yok.Deplasmanda oynadığımız Büyük Derbent maçında 86. dakikada oyuna giren Cihat son iki maçta onsekiz kişilik kadroda yer almış.Bir kez de sarı kart görmüş Cihat Öztürk.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.