Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

BU BİR SPOR YAZSISI DEĞİLDİR

Biliniyor yazdığımızın yazıların yüzde doksanbeşinden fazlası belki spor üzerinedir.Arada sırada çoklukla da memleketimizi ilgilendiren konulara değinir geçeriz.Son günlerde memleketimizde olmasa da,dolaylı da olsa bizleri mde ilgilendiren yurdum olayları var.Hep takip ederiz de üzülerek de olsa,sinir ve öfke ile de olsa ucundan kıyısından düşündüklerimizi yazmak geldi içimizden.

Ya arkadaş bu ülkenin ana muhalefet partisinin lideri linç girişimine uğradı,hem de Anadolunun tam orta göbeğinde.Yazık ki yurdumda da ve memleketim Tavşanlı’da da iyi oldu diyebilenler var.Bilmiyorum benim aklım ve hafsalam bunu almıyor ve kabul edemiyor.Yüzlerce kişi bir insanın canına kast etmek için,kudurmuş gibi saldırıyor.Bir akıl yoksunu kadıncağız,Kılıçdaroğlu’nun sığındığı evi yakın diye  ciyaklıyor,tam anlamı ile.

Peki yurdumun üst düzey yöneticileri ne düşünüyor bu olay için.Bizce kötü düşünüyorlar,neredeyse onlarda çıkıp oh olsun,keşke öldürselerdi diyecekler.Bakan seviyesinde olanların yaklaşımı da çok vahim.Adeta kudurmuş kalabalığın yaptıklarını tasvip ediyorlar.Yurdum insanını iyice ayırmaktan,bölmekten kutuplaştırmaktan başka bir işe yaramıyor,açıklamaları.Yazık ediyorlar,güzel ülkemize,yazık ediyorlar bu yurdun insanlarına.

Çok vahim bir olay da İstanbul’da meydana geldi.Vallahi elim varmıyor yazmaya.Bu nasıl aşağılık,iğrenç ve adi ve alçakça bir olaydır.Ne ara yurdum insanı bu kadar adileşip zavallılaştı,anlayabilmekte zorlanıyor insan.Suçluların en kısa sürede yakalanıp,en ağır ceza ile cezalandırılmasını görebilmek isterim.Hatta yurdumda,idam cezası yok ama bu şerefsizler için,özel olarak idam kanunu çıkarılsın isterim.

Başka bir konu ile kapatalım,şu belediye seçimleri.İstanbul büyükşehir belediye başkanı oldu,hakkını teslim etmek için günlerce ayak sürüdüler.Sonrasında önceki döneme ait veri tabanlarının İmamoğlu tarafından incelenmesini engellediler.Tavşanlı’da bile buna alkış tutanlar var.Ne yani sayın Güler belediye başkanlığını seçimlerini kaybetmiş olsaydı.Benim dönemimde yapılan işlemleri inceleyemezsiniz mi diyecekti?

İstanbul büyükşehir belediyesi ile ilgili bir başka konu.CHP nin politikası gereği,çalışanların asgari ücretini,2200 liraya çıkarmak için kendi grubu önerge veriyor.Akp ve Mhp grubu bu önergeyi red ediyor.Nerede kaldı emekçiden,halktan yana tavır peki?Bir başka konu gene CHP grubu,uyuşturucu kullanımına karşı bir komisyon oluşturalım önergesi veriyor,rakiplerince bu önerge de reddeliyor.

Yani görünen o ki sayın Ekrem İmamoğlu’nun yapmak isteyeceği her olumlu işi bile engellemek için şimdiden teyakkuza geçmişler.Yazık…

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.