Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BOZGUNUN HİKAYESİ

Ada stadında Aliağa Futbol A.Ş karşısında,bozguna uğradı T.Linyitspor.Futbol bu her sonuç elbette var.Bizce kötü olan tarafı,tam her şey iyiye giderken,kendi evimizde almış olduğumuz 1-6 gibi farklı yenilgidir.

Aslında ilk yarı,rakibin kontrolünde gibi görünse de başa baş gidiyorduk da denilebilir.Üstelik ilkgolü atan taraf olmayı da başarmıştık.Skoru tutmayı becerip içeri galibiyetle gidebilsek sonuç değişik olabilirdi olmadı,beraberlik golünü yedik ve devre 1-1 bitti.

28 ekim aliağa

İkinci yarı ise tam anlamı ile dağıldık.Aliağa futbol A.Ş bizim,Adem Denizer’i iyi kilitledi.İbrahim Zeytin’ide sürekli baskı altında tutmayı başardılar.Rakip bizden daha kaliteli ve üstündü demekte de beis yok gerçek bu.Bütün bunlara ek olarak.maçın hakemi de berbat bir yönetim gösterince hezimet geldi kaçınılmaz olarak.

28 ekim gol sevinci

Şimdi bu farklı yenilginin üstüne,çok da fazla yazıp çizip,ahkam kesmeninde bir anlamı yoktur.Takım bizimdir,futbolda her netice vardır.Önemli olan teknik heyetimizin,futbolcularımızın,en kısa sürede moral bozukluğunu üstünden atmasıdır.Bu skorla sadece,Aliağa Futbol A.Ş ye karşı avantaj yitirmiş olduk.Rövanş maçında deplasmanda telafi etme şansımız hala var.Bizim,gol yeme sorununa bir çare bulabilmemiz gerçeği de mevcut bu sorunu çözebilmeliyiz.Puan cetveline baktığımzda ilk altı takım arasında 12 golle en çok gol yiyen takım durumundayız.

28 ekim hakemler

Herşeyi bir kenara bırakıp taraftarımızla muhabbet etmeye çalışalım.Ya arkadaşlar,saha içinde olanlara hakaret içeren tezahuratın,takımımıza bir faydası yoktur.Aynı şekilde hakemlere sallamak da bize bir kazanç getirmiyor.Adamlar daha bileniyor,inadına ters kararlar veriyor.Ya sahaya yabancı madde atmak ne demek.Bakın sahaya pet su bardakları ile su fırlatıldı,Rakip futbolcu ne yaptı,pat attı kendini yere.Tam yanlarındayım,tamam bir yerlerine gelmedi ama onlarda,işin tam anlamıyla p.ştluğunda.Yattılar yere işte kalkmıyorlar,hakem gelse aleyhimize davransa ne halt edeceğiz.

28 ekim sarıgöl sinirli

Başka bir konu,sahada rakibimiz kim Aliağa.Bizim taraftar kime sallıyor,mavilere,Kütahyaspora.Yahu ne gerek var,onlar bugünkü puan durumuna göre zaten rakibimiz değil.Bırakalım başka takımlar ne yaparsa yapsın,kimin ne hali varsa görsün.Biz kendi takımımız ne yapıyor ona bakalım.

28 ekim aliağa 28 no yerde

Evet ne diyoruz hep”biz bitti demeden,bitmez sadıç”Biz hala Egenin MİLANI yız.

28 ekim aliağa 99

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.