Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BÖYLE AYRILIK OLMAZ

Nilüfer söylüyor,usul usul,dinliyoruz.Böyle ayrılık olmaz,böyle yalnız kalınmaz.Devam edip gidiyor….Derdimiz,sözü  Ahmet Yakak’a namı diğer ARAP AHMETE getirmek.Tavşanlı Linyitspor yönetimi,dün gece sosyal medya hesabından,Ahmet Yakak’la yolların ayrıldığını duyurdu.

25.03.1994 yılında Altınırmak kulübünde başlayan Yakak’ın yolu ilk kez 23.08.2004 de kesişti.Tavşanlı Linyitsporun son yıllardaki,şaşalı döneminde,takımın içindeydi.Sonrasında takımdan ayrıldı ama son iki sezondur takımımızdaydı ve kaptanlığını da yapıyordu.Hem geçen yıl hem de bu yılki performansı da ortadadır.Geri dörtlünün belkemiği olduğu da,yokluğunda son maçta aldığımız hezimet göstermekdedir.

 

27 kasım hakemler

Ahmet Yakak,şu meşhur Tavşanlı Linyitspor ruhunu taşıyan futbolculardan olmuştur hep.Arap deneyimi ile içindeki Linyit sevgisi ile,takımda yaptığı ağabeylik ile bu takımda kalmayı hak eden futbolcularımızdandı.Bu günlerde oynatılmasa bile,toparlayıcı ağabey futbolcu olarak kalmalıydı Tavşanlı Linyitsporda.Dahası ilerleyen yıllarda,kendisinden idari ve teknik anlamda yararlanabileceğimiz bir deneyimli futbol adamıydı.

 

26 kasım arap akar

Dahası taraftarlar tarafından sevilen ve onlarla,olumlu diyalog kurabilen bir futbolcuydu.Ada stadında ve Dumlupınar gurbetinde,taraftarların,ARAP ARAP diye ortalığı inletmeleri,kulaklarımda çınlıyor şu an.PTT ligde,Elazısporu,penaltıdan attığımız golle 1-0 yenerek ligde kalmamıza sebeb olan hangi futbolcuydu?Sevgili Arap Ahmet’di,Fırat Aydınus penaltıyı nasıl da yakalamıştı.

 

26 aralık arap bünyamin

AHMET YAKAK sevgili ARAP böyle ayrılmamalıydı.Yolun ve bahtın açık olsun Allah gönlüne göre versin,işini denk getirsin.Son olarak şunları söylemek isterim.Yakak’ın gitmesine kim hangi kriterleri dikkate alarak sebeb olmuş.GLİ.İşletme müdürü mü,kulüp başkanı mı,yöneticilerden bir veya bir kaçı mı,genel kaptan mı?Kimler bu kararın altına imza attıysa,bilinsin ki yanlıştır,yakışık almamıştır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.