Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİZİM ÇOCUKLAR MUHSİN ÖZÇİĞDEM

Tavşanlı Linyitspor alt yapısından yetişen Muhsin Özçiğdem bizce olması gereken yerde değil.Sebebi gene Tavşanlı Linyitspor,takımda oynarken iki kez sakatlık geçirdi bu daha fazla yükselmesini engelledi diye düşünüyoruz.Tavşanlı Linyitsporda görmek istediğimiz futbolcular arasındadır Özçiğdem.1998 doğumlu genç futbolcuyu kendi ağzından dinledik:
01.01.1998 Doğumluyum.
Futbola Memleketimizin Takımı Tavşanlı Linyitsporda 2009 Yılında Filiz Lisans İle Başladım.
Tavşanlı Linyitsporda Her Yaş Grubunda Hucümsal Anlamda Her Mevkiide Oynadım.
Akademik Dönem 3 Sezon Sürdü Hepsinde Eksiksiz Oynadım
İlk Sezon 5 Gol
2. Sezon 7 Gol
3. sezon 16 Gol İle Akedemik Sezonları Tamamladım
Sonrasında BAL Ligindeki İlk Senemizde A Takımımızda Bulundum 20 Maç Oynadım 2 Gol İle Takımıma Katkı Sağladım 21. Maç Haftası Antremanda Sakatlık Yaşadım Sezonu Kapattım. Sonrasında Linyitsporla Diğer Sezon İçin Tekrar Anlaştım.

Sezonun İlk Çeyreğini Önceki Sezonda Yaşadığım Sakatlık Nedeniyle Oynamadım Sonrasında İse 8 Maç Oynayarak Takımıma Katkı Sağlamaya Çalıştım,
Sonraki Sezonu Tekrar Tavşanlıyla Anlaştık İyi Başladığımız Sezonda Afyon Kampında Aksarayla Oynadığımıx Hazırlık Maçında Önceki Senede Yaşadığım Sakatlıgın Aynısını Yaşadım Ve İlk Devreyi Kapatıp 2. Devre İse 4 Maçta Takımıma Katkı Sağlayabildim,Diğer Sezon İse Moymulsporda Devam Ettim SAL Liginde Güzel Bi Sezon Geçirdim 22 Maç Oynadık Ve Takımıma 17 Gol İle Katkı Sağladım Ve Sezonu 2. Tamamladık Ama Katılım Cezasından Dolayı Üst Lige Çıkamadık.
Geçtiğimiz Sezon İse Kütahyanın Takımı Evliya Çelebi Çağlayan Azot Sporla Anlaştım Kısıtlamalı Olan Ligde 4 Maç Oynandı Ve 4 Ündede Oynadım 2 si Sonradan Olmak Üzere, Müthiş Birliktelik’ Kaliteli Ortam Ve Takım Arkadaşlığı Vardı Ama Başarıyı Yakalayamadık.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.