Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİZ İSTİKRARDAN YANAYIZ

Öncelikle,istikrar kelimesi ne anlama geliyor onu belirtmekte yarar var gibi.İstikrar kelime anlamı olarak “aynı kararda,biçimde,sürdürme,kararlılık” anlamına geliyor.Zaten yaşamın her alanında,başarılı olabilmenin yolu istikrardan geçiyor.Bireyler içinde öyle,kişi ya da kurumlar içinde öyle bize göre.Sözü nereye getireceğiz,tabi ki Tavşanlı Linyitspora.Biz Tavşanlı Linyitsporda,yönetim ve teknik heyet ve sporcular mevzusunda,istikrarın yakalanmasından yanayız.Yazdığımız başlıklar altında bir taraftar olarak düşüncelerimizi açıklamaya çalışalım.

Yönetimde istikrardan yanayız aslında sadece T.Linyitsporda değil bütün takımlarımızda.T.Linyitsporun tüzüğü malumdur,bu tüzüğe göre,kulüp yöneticileri kurum içerisinden olmak zorundadır.Olağan kongreler yapılır,lakin göstermeliktir,amaç yasalara uymaktır.Yönetime kimlerin geleceği,kimin başkanlık yapacağı,kongre öncesinde bellidir.

20 mayıs akın şirin

Önümüzdeki Haziran ayında olağan kongresi var kulübün.Biz geçtiğimiz yönetimin devamında bir sıkıntı görmüyoruz.Akın Şirin başkan ve yönetici arkadaşları,sportif anlamda başarıyı yakalayamasalarda,genel anlamı ile kötü bir yönetim göstermemiştir.Ekonomik anlamda,ayaklarını yorgana göre uzatmışlar ve kulübe ekstra yük getirmemişlerdir.Futbolculara verilen sözler tutulmuş ve mağdur olmalarına mahal vermemişlerdir.Ha aslında bu işin zaten böyle olması gereklidir o ayrı bir konudur.

Sözün özü biz önümüzdeki dönem içinde Akın Şirin başkanlığında,belki küçük değişikliklerle yönetimin devam etmesinden yanayız.Akın Şirin başkan ve yönetiminin bizce bu sezon yanlışı,kaptan Fatih Yılmazlar’ı ikinci yarıda göndermek olmuştur.Konu hakkında elbette o zamanlar mevzuyu konuştuk,tabi kendilerini haklı buluyorlar.Bizce daha ılımlı bir şekilde çözümlenebilecek bir konuydu.Sözün özü biz sayın Şirin başkanlığında devam edilmesinden yanayız.Tabiki transferler konusunda bu sezon daha akılcı davranarak daha kaliteli bir kadro için gerekli takviyeleri yapacakları beklentisi içerisinde olacağız.

20 mayıs cengizhan

Teknik heyet konusunda da benzer düşünüyoruz.İstikrarlı olabilmek adına Sarıgöl ve ekibinin devamından yanayız.Ve zaten bilinen bir gerçeği de vurgulayalım.Biz T.Linyitspordan yetişmiş hiç bir teknik sorumluya cephe almamaya çalıştık her zaman.Sadece son dönemde bir teknik adamla sorun yaşadık.Nedeni de basitti,o sevgili arkadaşımız aslan gibi ortaya çıkıp konuşmak yerine,kafasını kuma gömmeyi tercih etmişti.Tamam bende biliyorum Erhan Sarıgöl ve iki Fatih hocamızdan oluşan teknik heyet başarılı olamamıştır.Çünkü T.Linyitsporu bulunduğu BAL da tutmak bizim için başarı değildir.T.Linyitspora burada başarılı diyebilmemiz için,takımımızın şampiyon olması gereklidir.Sarıgöl geçmişinde T.Linyitsporu başarıla taşımış bir teknik adamdır yeniden başarmaması için bir neden yoktur.

Neden istikrar diye ısrarcı olduğumuzu da açıklamaya çalışalım.Bakınız 3.ligden düştüğümüz sene takımın hocası,Fethi Çokkeser takımın düşmesi kesinleşince bıraktı gitti.Yerine içimizden birisi Ali Buçan geldi.Aldığı sonuçlar başarılıydı bize göre ama kümede kalmamıza yeterli olmadı.2016-2017 sezonuna belki Buçan’la başlamak doğru olurdu.Biz teknik sorumlu olarak Ahmet Erdinç ve genel kaptan rahmetli Murat Eran’la başladık.İlk yarı bir kadro,ikinci yarı bir kadro ve Bal da kaldık.

20 mayıs sarıgöl

2017-2018 sezonuna,genel kaptan Ali Ataş ve teknik sorumlu Hasan Şengül ile başladık.Hiç unutmam ta başında sayın Şengül’e karşı çıkıp beş hafta süre biçmiştik.Sonrasında gider demiştik,beş hafta bile dayanamadı,ikinci hafta gitti yerine Ali Buçan geldi.İlk yarı bitti,bu kez sayın Buçan gitti.Yerine gelen isim Nihat Baran ve ekibi oldu.Böyle olunca da kadroda sil baştan yenilendi.Seramiksporla play-out maçı oynayarak kaldık ligde.Paçayı da güç kurtarmıştık açıkcası.Devam dedik BAL a,bizim için pek bal gibi olmasa da.

Bu sezon,2018-2019 sezonuna,Erhan Sarıgöl ve Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu teknik heyeti ile başladık.Genel kaptan da gene bir Linyitsporlu Hüseyin Yeğen.Kaldık gene bal da,alışkanlık yapmaya başladı iyice.Görüldüğü gibi her sezon yeni teknik heyet,her sezon yeni futbolcular pek çözüm olmuyor.Çözümü istikrarla bulabileceğiz.

20 nisan ben sarıgöl 11

Futbolcular açısından da aynı düşüncedeyiz.Gene öyle yirmi küsur kişilik yeni bir kadro oluşturulması mantıklı gelmiyor bize.Elbette,yönetim ve teknik heyet kimlerle devam edilmesi gerektiği konusunda ince eleyip sık dokumalıdır.T.Linyitsporu kimler daha iyi özümseyebilmişse,kimler sahada canını dişine takabilecekse onlar kalmalıdır.Mesela geçtiğimiz sezon bizde olup,teklif götürülenlerden,birileri,durun önce x kulüple görüşüyoruz sonra konuşalım diyenlere,peşin peşin güle güle denilmelidir.Önceliği Tavşanlı Linyitspor olmayan hiç bir futbolcunun takımımızda yeri olmamalıdır.

15 mayıs zeytin cüneyt

Keselim burada,transferle ilgili sevgili Sarıgöl ile ilgili eleştirilerimiz de olacak elbette.Nihayetinde içimizden biri diye bizde sıktık dişimizi biraz içimizi başka bir yazımızda dökelim en iyisi.

20 mayıs bünyamin

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.