Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİRİ YARIM KALAN İKİ HAZIRLIK MAÇI

Arifeden bir önceki Pazar günü karakovada iki hazırlık maçı olacağını biliyorduk.Her iki maçı izlemeyi de aklımıza düşürmüştük.İlk maç,Ö.Y.Bağlıkspor ile Hanımçeşmespor arasında,ikinci maç Moymulspor ile Gençlergücüspor arasında olacaktı.Ağırdan aldık belki biraz,ilk maç başlamıştı bile bizim karakovaya yola çıktığımızda.

19 ağustos bağlık

Yolda amatör futbolcularımız,iki kardeş Ahmet ve Canip Büber’le karşılaştık.Daha doğrusu onlar araçları ile dönüyorlardı,beni görünce durdular.Canip Ali amca maça gidiyorsun gibi ama maç yarım kaldı dedi.Ahmet gel döneceksen abi dedi,yok dönmeyeyim ne oldu dediğimde çok fazla bir şey söylemediler.Bağlıkspor kendi arasında antrenmana başladı yanıtını da alınca.Sağolun dedim nasıl olsa bir maç daha var ben gideyim.Onlar Tavşanlı’ya ben Karakova tesislerine yollandık.

Tesislerin hemen girişinde,Hanımçeşmespor futbolcularından bir grup ve teknik sorumlu Mehmet Kale hocam.Hayırdır dedi Mehmet Kale hocam,pek hızlı hızlı geldin.Maçınız yarım kalmış,duruma çabuk vakıf olayım diye yanıtlayıp güldüm.Kale hocam da jandarmaya da haber verseydin diyerek güldü.Verdim,verdim şimdi damlarlar,hayırdır hazırlık maçı yarım mı kalırmış diye sordum tabi.Çok önemli değil aslında,futbolcular arasında gereksiz gerginlik çıktı,tartışma büyüdü en iyisi oynamak diye diye düşündük diye konuştu Mehmet Kale hocam.

19 ağustos başkan saka

Ama şunları yazmadan geçemeyeceğim.Anlayabildiğimiz kadarı ile maçın yarım kalmasına,saha içerisinde futbolcuların,lüzumsuz gerginliği sebeb olmuş.Amiyane tabirle,futbolcuların birbirine tantana etmesi olayı var.Ancak hele de bir hazırlık maçında,futbolcuların,maç yarım kalacak kadar birbirlerine girmesini biz anlayamayız.Ya ayıptır ve şu bilinmelidir,sahada futbolcunun agresifliği,tribünde taraftarı tetikler.Sonrasında istenmeyen olaylara çanak tutmuş olur sahadaki futbolcular.Biz her iki taraf yönetici ve teknik adamlarına,centilmenlikten uzak futbolculara prim vermemelerini tavsiye ediyoruz.Futbolcu sahada futbol oynamaktan başka bir şey düşünmemeli.Hesapta futbol barış ve kardeşlik ve dostluk,ama sahada ki topçu bunu unutuyor.Kimse kusura bakmasın,fair play ruhuna uygun davranamayacaklar,oynamasın kardeşim top falan.

19 ağustos ben büberler

Trübünlere yollandık,hem antrenmanı izleyelim,hem Moymulspor- Gençlergücü maçını bekleyelim diye.Henüz pek kimse yok gibi,pek muhabbetimiz olmasa da Bozbelenspor kulüp başkanı Kemal Durgun var.Çok kısa süre sonra da Ahmet Saka hocam geldi.Bu sezon Ömerbeysporu çalıştıracak.Futbol adamları ile olunca futboldan başka bir şey konuşmuyoruz doğal olarak.Kemal başkana,Domaniç takımlarının ayrılarak,Domaniç’de 1.amatör lig oluşturulması için ne diyorsun dedim.Pek sıcak bakmıyor bu ayrılma işine başkan ve ortada bir haksızlık olduğu görüşünde.Kısaca bu kadar yazalım ayrıntılar kendimize kalsın.

19 austosben erdal

Bağlıkspor antrenmanı devam ederken önce,Gençlergücü takımının bir bölümü geldi,teknik direktörleri İbrahim Karakaya ile.İlk gelen grupta olan İsmail Asa’ya laf attık önce.Aman ha kavga gürültü çıkarmayın,maç yarım kalmasın diye.Yok yok biz kavga gürültü adamı değiliz merak etme diye yanıtladı İsmail Asa.Evet aslında gerçekten severim kendisini,izlediğim maçlarında sekter tavrını görmediğim futbolculardandır.Sonrasında gene karşıdan karşıya İbrahim Karakaya hocamla ayak üstü lafladık.Konu daha çok T.Linyitspor oldu,hocam buradaki ilk hazırlık maçının tamamını izleyememişti.Nasıl takım sence iyi mi,deyince iyi iyi dedik tabi,başka ne diyelim.

19 ağustos selim

Sonra Moymulspor taraftarı tribünleri doldurmaya başladı.Büber kardeşler geldi,Beyköysporun başkanı Harun Büber geldi.Ahmet Saka hocam iki Büber’in arasında oturdu,hemen arka sıralarında ben ve Harun başkan.Açıkcası keyifli muhabbet oldu beşimizin arasında.Hüseyin Topuz arkadaşım geldi,hemen bir arka sırama.Moymulsporda yöneticidir aynı zamanda.Sonra T.Linyitsporun teknik direktörü,Erhan Sarıgöl hocam.Yanında Moymulspor yöneticilerinden Sedat Eren.

Mehmet Erdal geldi amatör futbolumuzun teknik adamlarından.Önce yukarı çıktı iyice sonra yanımıza geldi.Sevdiğimiz saygı duyduğumuz teknik adamlardandır Mehmet Erdal’da.Bu aralar her hangi bir takımı çalıştırmıyor.Hocam ne zaman döneceksin,dön artık şu sahalara dedik.Amma yaptın abi,işte sahalardayız dedi gülerek.Sonra benim çalıştıracağım takımın,ilk önce hedefi olmalı,ciddi ve ilkeleri olan ve bu ilkeleri hayata geçirebilen bir kulüp olmalı diye ekledi.İkinci yarının başlarında ayrıldı Mehmet Erdal hocam,Beşiktaşlıdır,takımının maçı da var,eli mahkum izleyecek.

19 ağustos bekir

Erhan Sarıgöl hocamla iki çift laf etmeden ayrılacak halimiz yoktu tabi.Ki Moymulspor kulüp başkanı İbrahim Sarızeybek de gelmişti yanına.Önce son Vitraspor hazırlık maçı nasıldı dedik.İyi iyi diye cevapladı hocam.Takımı saklamışsın rakipten diye kulağımıza çalındı diye ısrarcı olduk.Ya abi öyle tabi,kafamızdaki 7 oyuncuyu oynatmadık,herkes bir hesap yapıyorsa,bizde o hesaba göre davranırız diyerek güldü.Bu arada takıma denenmek için gelenlerin hepsini göndermişler.T.Linyitsporda denenen tek bir oyuncu kalmış şu anda.İran’lı bir futbolcu,mevkisi de sol açık.

Başkan İbrahim Sarızeybek’le az da olsa lafladık tabi.Keyifli görünüyordu,nasıl takım diye sordu?Vallahi bize göre gerçekten iyi diye yanıtladık ve içtenlikle söyledik.

19 ağustos gençlergücü

Evet çok kısa da olsa Moymulspor için düşündüklerimizi yazalım.Geçen yıl ki kadroyu koruyup yeterli ve iyi takviyeler yapmışlar diye düşünüyoruz.İkinci yarının 15. dakikasından sonra ayrıldık maçtan.Ama ilk yarı cidden iyi bir oyun ortaya koydular.Oyun disiplinine sadık,bölgeler arası uyumlu.Maç oynayıp,birlikte oynama alışkanlıkları arttıkça daha da iyi olacaklardır.Çok futbulcu ismi yazmayalım,ama en son transfer edilenlerden Mehmet Emin Büber de takıma katkısı çok olacak genç bir yetenek olacak gibi görünüyor.

Gençlergücü henüz tam hazır bir görüntü vermedi diyebilirim.Ancak önlerinde yeterli zaman var diyebiliriz.Teknik direktörleri İbrahim Karakaya,antrenmanlar ilerledikçe ve hazırlık maçları yapıldıkça,gereken önlemleri alacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.