Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİR MAÇ İKİ KAPTAN

Süper amatör ligimizde Pazar günü Tavşanlı derby maçı var.Lig lideri Moymulspor ile,geçtiğimiz Çarşamba günü ilk kez kaybeden,T.Gençlikspor karşı karşıya geliyor.

Moymulspor kaptanı Selim Açıkbaş ile,T.Gençlikspor kaptanı Hüseyin Güleç’e,hem geçtiğimiz maçlarını,hem oynayacakları maçı sorduk.İki deneyimli ve centilmen kaptan sorularımıza içtenlikle yanıt verdi

17 kasım moymul selim

A.MERMER:Kaptan,kısa bir aradan sonra golle döndün.Dumlupınar Üniversitespor maçı,farklı galipsiniz,neler söylersin bu maç için?

S.AÇIKBAŞ:Benim için güzel bir dönüş oldu ve farklı kazandığımız için,takım olarak çok sevindik.Zor bir maçtı,fakat takım olarak iyi konsantre olduk ve maçı kolaylıştırdık.Her galibiyetden sonra takım olarak öz güvenimiz artıyor.Bu da skorlara yansıyor.

A.MERMER:Selim kaptan,Pazar günü,T.Gençliksporla bir anlamda ligin düğümünü çözebilecek maç.Siz lider,rakip üçüncü,neler düşünüyorsun?

S.AÇIKBAŞ:T.Gençlik maçı,iki köklü kulübün karşılaşacağı bir derbi olacak.Tüm takımlara karşı göstermiş olduğumuz saygıyı,bu maçta da göstereceğiz.Tüm rakiplerimizi ciddiye alıyor ve önemsiyoruz.Bu hafta da öyle olacak.Zor maç ama sadece biz neler yapabiliriz ona bakıyoruz.İnşallah bizim adımıza galibiyetle biter.

A.MERMER:Kaptan bugünlük kısa tutalım,eklemek istediğin her konuyu dinlerim ve teşekkür ederim.

S.AÇIKBAŞ:Ali abicim,amatöre vermiş olduğun destekden ve ilgiden dolayı,şahsım adına teşekkür ederim.

6 kasım gençlik tatlı

A.MERMER:Kaptan önce son Hacıkebirspor maçınızı sorayım.İlk kez yenildiniz nasıldı maç?

H.GÜLEÇ:Son iki maçımızda saha içerisinde büyük haksızlıklara uğradık.Özellikle Çarşamba günü oynadığımız maçımızda,hakemlerin sertliğe bu kadar müsaade etmeleri,rakibin etkisinde bu kadar kalmaları çok şaşırttı bizi.Saha içinde,futbol ve hakem dışında her şey vardı açıkcası.Her şeye rağmen kazanmamız gereken bir maçta üç puan bıraktık.

A.MERMER:Peki kaptan,Pazar günü lider Moymulsporla karşılaşıyorsunuz.Geçen yıl da,Moymulspordaydın,nasıl olur maç?

H.GÜLEÇ:Pazar günü çok zor bir maç bizi bekliyor.Geçen sene çok güzel bir sezon geçirdim Moymulsporda.Çok sevdiğim abilerim,futbolcu kardeşlerim var.Centilmenlik içerisinde,güzel bir maç olmasını diliyorum.

A.MERMER:Güleç kaptan,bu akşamlık bu kadar olsun da,eklemek istediğin konu varsa,dinlerim tabi.

H.GÜLEÇ:Çok teşekkür ederim Ali abi,hayırlı akşamlar.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.