Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BİR DENEYİM SAMİ SERDAR YILMAZ MOYMULSPOR KAPTANI

Kaptan zot olacağı belli olan bir maçı 2-1 kazandınız.HemDumlupınar Üniversitesispor maçını değerlendirip hem aklından geçenleri söyleyebilir misin.

Moymulspor olarak,çıktığımız her maçı kazanmak için sahada yer alıyoruz.Maçın başlangıcından itibaren 90 dakikanın sonuna kadar,mücadelemizi,hiç bir zaman bırakmıyoruz.Moymulspor ligin köklü ve kaliteli takımlarından biri.Bu formaya ve armaya yakışacak şekilde,kadroda yer alan her arkadaşımız elinden gelenin en iyisini yapma çabası içerisinde oluyor.Bu nedenle bütün takım arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.

Takımına gönül vermiş bir başkan,istekli bir yönetim ve deneyimli bir teknik adam olan hocamızı arkamıza almış bir şekilde,süper amatör lig mücadelemizi sürdürüyoruz.

Dumlupınar Üniversitesi maçımız için de şunları söyleyebilirim.Çok kaliteli,iki takım vardı sahada,dostluk çerçevesinde,üst düzey bir mücadele oldu.Bu yüzden de Dumlupınar Üniversiteli futbolcu kardeşilerime de teşekkür ediyorum.

Bende dpü besyo mezunu olarak,eğitimim sürecinde benden desteklerini esirgemeyen,sağlam bir yönetim ve hoca kadrosu vardı.Onları karşılamaktan ve ağırlamaktan onur ve sevinç duydum.

Moymulspor olarak ve takımın kaptanı sıfatı ile,ilkemiz ilçemize konuk olarak gelen her takıma karşı,öncelikle fair-play çerçevesinde mücadele vermek amacımızdır.Belki komik gelebilir ama,ben her maç başlama öncesi,serominede hakemin yazı tura atışını beklemeden,önceliği direk olarak rakip takım kaptanına seçme hakkını veririm.

Teşekkür ediyorum ve bütün rakiplerimize kalan maçlarında başarılar diliyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.