Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

BİR BAKAN GELDİ GEÇTİ

Bu yazıyı yazmaktaki amacımız kesinlikle siyaset yapmak için değil.Geçtiğimiz hafta ilimiz gündemini memleketimize gelen Gençlik ve Spor bakanı sayın dr.Mehmet Muharrem Kasapoğlu oluşturdu.Biz gelişmeleri sosyal medyadan takip etmekle yetindik.
Şimdi sayın bakan ilimize ciddi bir proje ile gelmiş midir,mesele budur.
Bizim anlayabildiğimiz kadar gerek Kütahya ile ve gerek Tavşanlı ile ilgili ciddi bir proje yok ortalıkta.
İlimizde sayın valimiz Ali Çelik ve prokol ile rutin ziyaretler.

Her şeyi bir tarafa bırakalım,gelen Gençlik ve spor bakanıçKütahya’nın sporda temel sorunları arasında ciddi anlamda stad sorunu var.Sayın bakan özellikle Dumlupınar stadının ciddi anlamda yeterli ve muhteşem bir stada dönüştürülmesi için bir proje ile gelmiş midir?Bi,zim anlayabildiğimiz kadarı ile yok böyle bir proje.Peki sayın valimize,Kütahya belediye başkanı sayın Alim Işık’a ya da diğer yetkililere verilen bir söz var mıdır?Bişemiyorum benim kulağıma böyle bir şey çalınmadı.
Sayın bakana hediye takdim edenlerden biri de foto maç yazarı bizim Evliya Çelebimiz Şafak Eren bey.Futbolun bu kadar içinde olan sayın Şafak Eren’de üstüne düşeni yapmış.

Sayın bakan Tavşanlı’da Gençlik merkezinin açılışını yapmış.Çok da önemli değil bizce.Tavşanlı’da sayın kaymakamımız Erdoğan Kanyılmaz ya da belediye başkanımız sayın Mustafa Güler’de pekala yapabilirdi o işi.Olimpik yüzme havuzu sözü vermiş sayın bakan.Bakanlıkta Tavşanlı için böyle bir proje var mı yok mu orası belli değil.Bir de Tavşanlı’da yüzme bilmeyen kalmayacak demiş sayın bakan.Bizim hemşehrilerimizin hepsi yüzmeyi bilir zaten.Göbel’de Dereli’de kabaklarla öğreniriz yüzmeyi.

Tavşanlı’da Kütahya ASKF başkanı sayın Murat Cengiz,başkan yardımcısı Celalettin Altay ve amatör teknik adamlarımızdan Hüseyin Sarıca’da sayın bakanla yakından görüşebilmeşler.Sayın Celalettin Altay medyatiktir zaten(hoşumuzada gider)fırsatı kaçırmayım hediyesini de takdim etmiş.
Velhasılı kelam sayın Gençlik ve Spor bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun ilimize ne gibi yarar sağladığımı biz anlayamadık.Anlayan varsa bana da birisine anlatır gibi tane tane anlatırsa sevinirim.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.