Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BEYKÖYSPORUN COMOLLİSİ MURAT KADER

ALİ MERMER:Murat hocam nihayet 2018-2019 sezonu u12 maçları ile bitti.Beyköyspor alt yapısı iki grupta katıldı değil mi alt yapıda 11 ve 12 ler.Beyköysporun alt yapıda hedefi nedir örneğin bu çocuklarla nereye kadar gideceksiniz yeni sezonda diğer yaş grupları için neler düşünürsünüz?

MURAT KADER:U 11 u 12 müsabakalarına bu sene katıldık. Alt yapıyı kurmaktaki hedefimiz geleceğin yıldızlarına yön vermek bundan sonrada alt yapı çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz bizim takımda olsun veya başka takımlarda olsun çok yetenekli çocuklar izledim ama bu çocuklara sahip çıkılırsa herkes işini ciddiye alarak yaparsa Tavşanlı’mızdan çok iyi futbolcular yetişebilir profosyenel lige kadar giderler dedim gibi citdi yapmalıyız işimizi.

ALİ MERMER:Alt yapıyla başladım devam edeyim genel olarak Tavşanlı futbolu alt yapısı için neler düşünürsünüz?

MURAT KADER:Tavşanlı’da altyapı da maçtan maça gelip antrenman yapmamış takımlar duydum. Biz Beyköyspor olarak alt yapı sorumlusu Tamer Kıran hocamla haftanın dört günü antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz.

7 temmuz beyköy

ALİ MERMER:Peki A takım için konuşalım şu günlerde transferde hareketlisiniz.Kaç futbolcu ile anlaştınız,transferde dikkat ettiğiniz temel konular nelerdir?

MURAT KADER:.Gelelim A takıma geçen sene içimizde kalan son final maçında kaybettiğimiz bir süper amatöre çıkma maçımız var.Yarım kalan işimizi tamamlamak istiyoruz hedef şampiyonluk şu ana kadar iç transferde 10 kişiye yakın anlaşmamız oldu dış transferde 5 kişiyle anlaştık.eksiklerimizi tamamlayıp sezon öncesi transferleri tamamlayacağız.

ALİ MERMER:Şimdi Murat hocam sen takımda ikinci başkansın.Lakabın da var,Comolli diyorlar sizin için,nedir bu mevzu hep merak etmişimdir?

MURAT KADER:Geçtiğimiz sezon transfer sihirbazı olarak taraftarlarlar taktı. Ama bu transferleri tabi ki başkanım Harun Büber, hocamız Mustafa Büber genel kaptanımız M.Ali Veral ikinci başkanımız Murat Bilge yöneticilerimiz Ali Akın Ömer Uslu Eyüp Uysal, Süleyman Ünaldı, Ahmet Uslu yani abi herkesin büyük payı var. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın şampiyon Beyköyspor.

6 temmuz büber ynetim

ALİ MERMER:Murat Kader hocam benden bu kadar olsun ilave edeceğiniz her konuyu dinlerim.Teşekkürler güzel sohbet için.

MURAT KADER:Ali abim bizim karakovada alt yapı maçları olsun A takım maçları olsun kısacası Tavşanlı’da futbolun sesi oluyorsunuz öncelikle sizlere teşekkür ederim.Ayrıca Mustafa Büber gibi bir hocamız olduğu içinde çok şanslıyız I LOVE YOU hocam diyorum.

1 mayıs tamer

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.