Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BEYKÖYSPOR PLAY OFLARDA, AMATÖR SORUNLARI BİZ NE DİYORUZ

Hint felsefesinde yer alıyor diye bildiğimiz bir öyküyü kısaltarak nakledelim.Bir fare,kediden çok korkmaktadır.Büyücünün biri acır fareye ve onu bir kediye dönüştürür.Ancak kedi olan fare,bu kez köpekten korkmaya başlar.Büyücünün acıma duygusu devam etmektedir.Bu kez bir kaplana dönüştürür minik fareyi.Ama heyhat,kaplan,avcıdan korkmaya başlar.Büyücü,kaplanı tekrar fareye dönüştürür.Üzgünüm sana yardım etmem imkansız,Çünkü sen cisminden dolayı korkmuyorsun,korku yüreğinin küçüklüğünde diye bitirir sözlerini.

9 aralık beyköy 10 forma

Tavşanlı 1. amatör liginde B grubunun lideri ve dolayısı ile grup şampiyonu Beyköyspor oldu.Bu grubun son haftasına kalmıştı liderlik maçı.Beyköyspor ile Hanımçeşme spor arasındaki maçı kazanan Beyköyspor doğrudan il play of grubuna  katılma hakkını elde etmiş oldu.Hanımçeşmespor ise Tavşanlı play-oy grubunda devam edecek yoluna.Her iki takıma da sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.

9 aralık serkan türker

Play-of demişken Ömerbeyspordan bahsetmekte yarar var.B grubunun diğer temsilcisi olacaktı,Tavşanlı play-of müsabakalarında.Ancak Ömerbeyspor kulüp başkanlığından yapılan açıklama ile,bu müsabakalara katılmayacaklarını açıkladılar.Açıkcası garipsedik durumu,telefona sarılıp Mehmet Zengin başkana sorduk neden diye?Katılmama sebebini,karakova sahalarının yetersizliğine bağladı başkan.Maçlar hafta içinde oynanacak,tek saha olması nedeniyle.Futbolcularımızın çoğunluğu ve temel kadroyu oluşturanlar,hafta içi müsabakalarına katılamayacaklardı.Maçlara deneyimsiz kadro ile çıkıp adet yerini bulsun demeyi de biz içimize sindiremedik diye konuya açıklık getirdi başkan.

9 aralık ömerbey

Amatör sporumuzun içerisinde görevli bolluğundan da geçilmez aslında.Bu görevlerinde ek ücret almayan tek kesim var,emniyet görevlileri,onlarda bizim gibi tam amatör.Diğer bütün görevlilerin hepsi iyi veya kötü az veya çok para kazanırlar bu işten.Ancak kulak misafiri olabildiğimiz kadarı ile,hak ettikleri ücretleri zamanında alamamaktan yakınıyor hepsi.Saha komiserleri,hakem gözlemcileri,tesis görevlileri,sağlıkçılar.Hepsine bir dokun bin ah işit,derler ya tam öyle işte.Sağlıkçı demişken,onların ayrıca,sağlık malzeme sorunları var.Teminde güçlük çekiyorlar anlayabildiğimiz.Aslında bu konu paradan da önemlidir.Tabi bir de örneğin sedye yok,her hangi bir ciddi sakatlıkta,futbolcu karga tulumba alınıyor saha kenarına.

9 aralık beyköy 11

Şu konuyu da tekrar yazmakta yarar var.Bizi bilen bilir,siyasi düşüncelerimiz bellidir,her yerde kıvırmadan eğip bükmeden düşüncemizi açıklar ve savunuruz.Bunun yanında Tavşanlı’da taraftarı olduğumuz takım,T.Linyitspordur.T.Linyitspor haricinde diğer bütün takımlarımıza,eşit uzaklıkta veya eşit yakınlıktayız.

Biz burada,karınca kararınca yazarak,haberler yaparak,futbolun içindekilere tercüman olmaya çalışarak,amatör futbolumuza katkı sağladığımızı düşünüyoruz.Ve düşündüklerimizi de her zaman açık ve net şekilde,her takım için yazmaktan çekinmiyoruz.Şimdi biz,herhangi bir maç öncesi,şu takım kazanmaya yakın dediğimizde,kazanır dediğimizin taraftarı,diğerinin düşmanı mı oluyoruz?Bu kadar sığ düşünceyi anlamakta zorlanıyoruz.Ya da ne bileyim,her hangi bir takım taraftarı,sahada din iman,bir mintan küfür ettiğinde,bunu eleştirmekle düşman mı oluyoruz?Bizim eleştirilecek yanımız yok mudur,mutlaka vardır,ama eleştirip tepki koyacaklar,sığ düşünceden uzak olmalıdırlar.

30 kasım kale

Dedik ya T.Linyitsporluyuz diye sözü ona getirip bir kaç cümle ile noktalayalım.Grubun lideri kim,Aliağa Futbol A.Ş,maçı kimle bu hafta,Kütahyasporla.T.Linyitsporun işine gelen sonuç ne olacaktır?Elbette Kütahyasporun kazanması,mantıklı insan böyle düşünür.Allah’ın sopası yok,dün küfür ettirdiklerine,bu gün Kütahyaspor kazansın diye dua ettirir.

30 kasım daş

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.