Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BESLER KALMALI VE NİTELİKLİ KADRO OLUŞTURULMALIDIR

Uzunca bir süreden beri Tavşanlı Linyitspor için aklımızdan geçenleri yazmıyor sadece haber amaçlı yazılar hazırlıyoruz.Yeni bir yönetim oluşturulduğuna göre beklentilerimizi sıralamakta yarar var.

Sayın Akın Şirin başkanlığında oluşturulan yönetim,ilk iş olarak teknik direktör tercihini yaptı.Erhan Sarıgöl hoca olarak takımın başına getirildi.Sayın Sarıgöl’de yardımcı olarak Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu’yu tercih etti.Biz hem yönetimin Sarıgöl tercihini hem de hocanın ekibini olumlu buluyor ve saygı duyuyoruz.

18 mayıs bşkn sarıgöl

Beklentimiz bu sene şampiyonluğu hedefleyecek nitelikli bir kadro oluşturulması yönündedir.Bunun için öncelikle geçtiğimiz yıl kadromuzda yer alan üst düzey futbolcuların kadromuzda tutulmasıdır.Bunların başında futbolculuğu yanında gerçek bir Linyitsporlu olan kaptan MEHMET BESLER gelmektedir.Başka isimlere şimdilik girmeyelim.Ve dediğimiz gibi şampiyonluğu kovalayacak ve bunu başarabilecek bir kadro oluşturmalıyız.

İlimizin diğer BAL takımlarının durumu ve hedefleri sağlıklı olarak değerlendirilirse,T.Liyitsporun bu sezon çok daha avantajlı olduğu gerçeğini göz ardı etmemeliyiz.Kimse söylenenlere kulak asmamalıdır,Kütahyaspor bu sezon için şampiyon olmayı hedeflemeyecektir.Bir diğer takımımız Çamlıcasporun da şampiyonluk peşinde olmayacağını da söyleyebiliriz.Hal böyle olunca bu sezon akılcı ve kaliteli transferler ile şampiyon olabilmelidir.

Şimdi kimseler bize,maddi sıkıntıdan falan söz etmeye kalkmasın.Bu maddi sıkıntılar uzun bir süreden beri var  ve zaten spor kamu oyu da bunu biliyor.Ancak bütün bu sıkıntılara T.Liyitsporun her sene en az 1 ya da1.2 trilyon para harcadığı gerçeği de vardır.Şimdi kimse kalkıp da yok öyle bir şey demesin.Sadece BAL da son iki sezonumuzda yapılan transferlere bakarsak durumun dediğimiz gibi olduğu net olarak anlaşılır.

Yazdığımız rakamlarla şampiyon olabilecek kadro kurulamadığına göre,yapılacak iş,rakamları biraz daha yukarıya taşımak olacaktır.Bir trilyon civarında para harcayıp oluşturulacak kadro,gene şampiyon olamayacak ve harcanan para çöpe atılmış olacaktır.Yapılacak iş transfere harcayacak paramızı daha yukarı çekip sezon sonunda hedefe ulaşmak olmalıdır.

DSC_0045

Bunun yanında yönetim ilk adımlarını attığı kurumlar arası ilişkilerini daha yukarı taşıma çabası içinde olmalıdır.Sayın kaymakamımız Yüksel Kara ve sayın belediye başkanı Mustafa Güler  ve Tuçbilek belediye başkanı sayın Agah Taşkın ile sıcak ilişkiler devam ettirilmeli ve onlarda geçmişte olduğundan daha fazla Tavşanlı Linyitspora sahip çıkmalı ve destek olmalıdırlar.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.