Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BELEDİYE KÜTAHYASPOR İÇİN KAYIP DEĞİLDİR

Şimdi bakınız 10 Kasım 2o20 de Belediye Kütahyaspor futbolcusu Güven Güneri akıl almaz bir paylaşım yaptı Gazi Mustafa Kemal Atatürk için.Ve hak ettiği tepkiyi de aldı ve kulüp tarafından da süresiz kadro dışı bırakıldı.Bizde bu futbolcunun paylaşımına doğal olarak tepkiliydik.Aslında çok daha sert yazma düşünceleri içindeydik ama aradan geçen zaman bizde sakinleştik,ceza aldığı içinde çok fazla dile getirmedik düşüncelerimizi.

Güven Güneri’nin performansına baktık geldiği günden bu güne,takımına ne vermiş diye.TFF verileri incelendiğinde bu futbolcunun Belediye Kütahyaspora aman aman bir katkı vermediği görülecektir.Hesapta gol umudu takımın ama yer aldığı maçlardaki performansı öyle olmadığını gösteriyor.Belediyer Kütahyasporun gol adamı olamamış.
Betbir
Misli com 3.Lig 2. grupta sekiz maçın tamamında ilk onbirde başlamış maçlara.Beş maçta 90 dakika oyunda kalmış.Üç maçta çeşitli dakikalarda oyundan alınmış.Attığı topu topu iki gol var,birincisini Ağrı deplasmanında penaltıdan atmış.Dakika 90+2 ve takımının üçüncü golü oluyor.Atamasa da çok şey fark etmeyecek.Belediye Kütahyaspor 2-1 galip durumda çünkü.Dahası bu maçta 67 de kazandıkları penaltıda topun başına gitme cesaretini bile gösterememiş.İlk penaltıyı Onur Garip kullanıp gole çevirmiş. Dokuzuncu haftada takımının sekizinci maçında Tekirdağspora attığı gol varHadi gene biz hakkını yemeyelim bu golle bir puana katkı dsağlamış.

Ziraat Türkiye kupasında iki maçta doksan dakika forma giymiş ve bir golü  var.

Görüldüğü gibi 10 maç oynamış ve sadece üç gol atabilmiş.Öyle göklere çıkarıldığı gibi bir golcü değil yani.En azından Belediye Kütahyasporda öyle değil.

Belediye Kütahyaspor teknik direktörü sasyın Polat Çetin,kısdıtlı kadro içinden iyi bir çözüm bulacaktır diye düşünüyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.