Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BELEDİYE DERİNCE VE ALİAĞA FUTBOL A.Ş SEZONUN MAÇINA NASIL GELDİLER

2018-2019 futbol sezonuna BAL 9.grupta,halen birinci ve ikinci sırayı paylaşan iki takım galibiyetle başladı.Derince Belediyespor,Kocaeli BüyükDerbentsporu 5-0 ve Aliağa Futbol A.Ş de Çamlıcasporu 4-0 mağlup ettiler.Belediye Derincesporun açılış golü Ufuk Gülez’den Aliağa Futbol A.Ş nin açılış golü Quevi Jonathan Weston’dan gelmişti.

İkinci hafta,Aliağa Futbol A.Ş futbol otoriterelerince beklenmeyen bir şekilde,Bornova Yeşilova karşısında 1-0 kaybetti.Belediye Derincespor ise Bozuyük Vitra deplasmanından üç puanla döndü.İlk iki haftanın lideri Belediye Derincespordu.Üçüncü hafta Alağa futbol A.Ş Kocaeli Büyükderbentsporu tek golle geçerken gene zorlandı.Galibiyet golü 25.dakikada Weston’dan geldi.Belediye Derincesporda evinde grubun dişli takımlarından Sultangazisporla 2-2 berabere kaldı.Liderliğede üçte üç yapan Başiskele Doğantepespor yerleşti.

15 kasım aliağa

Dördüncü hafta grubun bir başka güçlü takımı Vefasporu deplasmanda yendi Belediye Derince.Aliağa Futbol A.Ş Kocaeli deplasmanında Başiskele Doğantepespor karşısında 1-1 berabere kaldı.Beşinci hafta Derince Belediyespor evinde Çayırovasporla golsüz berabere kaldı.Aliağa Futbol A.Ş kolay maçta Bozuyük Vitrasporu 3-0 la geçti.Başiskele Doğantepesporu 4-0 mağlup eden Tavşanlı Linyitspor liderlik koltuğuna bir haftalığına oturdu.

Altıncı hafta Aliağa Futbol A.Ş,T.Linyitsporu 6-1 yenerek ilk kez liderlik koltuğuna oturdu.Ve 23. hafta bitimine kadar da koltuğu bırakmadı.Belediye Derincespordan gene gol sesi çıkmadı,Kütahyaspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.Lider Aliağa’nın bir puan gerisinde 12 puanla dördüncü sırada kaldı Belediye Derince.Yedinci haftada Belediye Derince suskunluğunu bozdu.Bornova Yeşilovasporu 5-0 yendiler.Aliağa Futbol A.Ş de farklı galipti,Sultangazisporu 4-0 mağlup ettiler.Sekizinci haftada Belediye Derince Başiskele Doğantepe ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.İki golde Yiğit Ali Bayrak’dan geldi.Aliağa Futbol A.Ş ise zorlu Maltepespor deplasmanından 4-1 lik galibiyetle döndü.

12 nisan linyit derince 7 no

Dokuzuncu haftada sahasında Tavşanlı Linyitspora 3-1 kaybetti.Aliağa Futbol A.Ş de sahasında Vefaspora diş geçiremeyip,1-1 lik beraberliğe razı oldu.Onuncu haftada Aliağa,deplasmanda Osmangazisporu 3-1 lik skorla geçerken,Belediye Derince deplasmanda Maltepespora 2-0 kaybetti.Aliağa Vefasporla aynı puanda (23)liderliğini sürdürürken Belediye Derince 16 puanla altıncı sırada kaldı.

Onbirinci haftada Derince Osmangazisporu 3- 0 lık skorla geçti.Aliağa evinde tekledi Çayırova karşısında ve golsüz berabere kaldı.Vefasporda evinde Kütahyasporla golsüz berabere kalınca,Aliağa liderliğini sürdürdü.On ikinci haftada Derince Belediye ve Aliağa Kocaeli’nde karşılaştılar.1-0 kazanan Aliağa oldu.Aliağa liderliğini 27 puanla sürdürürken,Belediye Derince 19 puanla altıncı sırada kaldı.Aradaki fark da  sekiz puana çıkmış oldu.Onüçüncü haftada İki Kütahya takımı karşısında aynı skorla 2-1 kazandı her iki takım.Belediye Derince deplasmanda Çamlıcasporu,Aliağa evinde Kütahyasporu yendi.

12 nisan aliağa topçular

Ligin ikinci yarısına,lider başlayan Aliağa Futbol A.Ş Çamlıcasporu deplasmanda 5-0 mağlup etti.Belediye Derince  de Deplasmanda,Büyükderbentsporu 2-1 lik skorla geçti.Onbeşinci haftada 5-0 kazanan bu kez Belediye Derince oldu rakip Bozuyük Vitraspordu.Aliağa ise Bornova Yeşilovaya gene takıldı,bu kez 1-1 berabere kaldılar.Onaltıncı haftada Güray ve Weston’un golleri ile Büyükderbent deplasmanından 2-1 lik galibiyet ve üç puanla döndü Aliağa.Derince ise Sultangazi deplasmanında golsüz beraberlik ve bir puanla yetindi.Onyedinci hafta bu kez de evinde Vefaspora diş geçiremedi Belediye Derince sonuç 1-1.Alağa ise Başiskele Doğantepesporu 3-1 lik sonuçla yendi.

28 ekim aliağa 99

Ve ligin asıl kırılma haftası diyebileceğimiz onsekizinci hafta.Aliağa deplasmanda kolay görünen maçta Bozuyük Vitraya 2-1 kaybetti.Rakibin ikinci golünü Erdoğan Akbey attı kendi kalesine dakika 82 de.Ve Belediye Derincespor 90+3.dakikada Ufuk Gülez’in attığı golle Çayırova deplasmanından üç puanla döndü.

8 nisan cihat akcan

On dokuzuncu haftada her iki takımda,iki Kütahya takımını kolay geçtiler kendi sahalarında.Belediye Derincespor Kütahyasporu 6-0 la geçti.Bir önceki maçın kahramanı Ufuk Gülez bu kez de üç gol kaydetti.Aliağa ise Tavşanlı Linyitsporu bu kez 4-0 mağlup etti.T.Linyitsporun kalesinde,Cihat Akcan,bu sezon ilk kez kaleyi koruyan isimdi.Yirminci hafta Deplasmanda Bornova Yeşilova 2-0 yenen Derince lider Aliağa ile puan farkını dörde düşürdü ve üçüncülüğünü sürdürdü.Aliağa ise Sultangazi deplasmanında 1-0 kaybetti.Aliağa 43,Maltepe 40 ve Derince 39 puanla ilk üç sırada.

12 nisan sarıgöl ben

21. haftada Belediye Derince Başiskele Doğantepesporu 14.dakikada Vikaye’nin attığı golle zor da olsa yendi.Aliağa Aliağa bir önceki haftanın acısını Maltepespordan çıkardı,ikinci olan rakiplerini 4-0 la geçtiler.Yirmi ikinci haftada Belediye Derincespor deplasmanda Tavşanlı Linyitspordan rövanşı aldı.Evinde 3-1 yenildiği rakibini aynı skorla mağlup etti.Aliağa gene puan kaybetti,deplasmanda Vefaspor ile golsüz berebere kaldı.Yirmi üçüncü hafta Maltepesporu bu kez de Belediye DErincespor yendi,sonuç 3-0.Aliağa Futbol A.Ş ise Osmangazisporu evinde 2-1 mağlup etti.Aliağa 50 ve BElediye Derince 48 puana sahip 23. hafta sonunda.

7 şubat emre zeytin sırt

VE BELEDİYE DERİNCE LİDERLİK KOLTUĞUNDA

Yirmi dördüncü hafta Aliağa Futbol A.Ş beş dakikada yenildi denilebilir.Çayırova karşısında Cevat KIlıç’ın 57 ve 62. dakikalarda attığı iki gole engel olamadılar.Weston’un 78 de attığı gol puan getirmeye yetmedi ve liderliği rakiplerine bıraktılar.Belediye Derince İstanbul deplasmanında Osmangazisporu 5-0 lık galibiyetle yendi.Takımın golcüsü Ufuk Gülez gene bir maçta üç gol attı.Ve Belediyespor ligin 6. haftasına Aliağaya devrettiği liderlik koltuğunu,ligin 24. haftasında geriye almış oldu.

Belediye Derincesporun toplam attığı 55 golde on yedi ayrı futbolcunun ismi var.En çok gol atan iki isim,14 golle Ufuk Gülez ve 12 golle Yiğit Ali Bayrak.Yediği 16 golle Aliağa ile birlikte grubun en az gol yiyen ekibi.Aynı zamanda üç yenilgi ile en az yenilen takım.

Aiağa Futbol A.Ş nin attığı 53 golde  14 ayrı futbolcudan gelmiş.Weston 13 golle ve Muhammet Sak 12 golle en çok gol atan iki isim.

Her iki takımın bu hafta İzmir Aliağa stadında yapacağı maçın sonucu büyük olasılıkla grubu kimin lider bitirceğini belirleyecek.

12 nisan ben cllttin

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.