Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAŞLADIĞIMIZ GİBİ BİTİRDİK

2018-2019 futbol sezonunda BAL da son maçımızı ada stadımızda yaparak noktaladık.Rakibimiz Sultangazispordu ve maç izim için formaliteden ibaretti.Ama rakip için önemliydi,kaybetmeleri halinde play-out maçı oynayacaklardı diye biliyoruz.

Ve aslında son maça,bizimde beklemediğimiz şekilde,hırslı ve kazanmaya odaklı etkin bir başlangıç yaptık.Öyle ki ilerleyen dakikalarda,oğlumuz Mustafa’ya,aklıma şarkı sözleri geldi dedim.Şimdi soruyorum büküp boynumu daha önceleri nerelerdeydiniz?

21 nisan durtuluk

İşte bu güzel başladığımız maçta Xavier Aka ile golü de bulduk.İlk yarı boyunca iyi fırsatlarda yakaladık ta golün ikincisini bulamadık.Dikkatimizi çeken konu,Sultangazisporun erken değişikliğe gitmesi oldu.21.dakikada,21 nolu forması ile oynayan Doğan Yeni’yi alıp,10 numaralı forma ile Hasan Ali Durtuluk’u oyuna aldı.Neden dikkatimizi çekti derseniz,Durtuluk’tan dolayı çekti.PTT ligde oynadığımızda takımımızdaydı.Açıkcası kendisini de hiç sevememiştik,kanımız ısınmamıştı.O günlerden bu günlere bir gramda ilerleme kaydetmemiş Durtuluk.Takımınada katkı sağlamadı pek, ya da bize öyle geldi,artislik peşinde koştu hep.

21 NİSAN CİHAT ÖZTÜRK

Neyse ilk yarı içeri 1-0 önde gittik ama ikinci yarı işler değişti.Bunun birinci nedeni maçın hakemiydi,sanki ilk yarıda ki hakem gitmiş başka bir hakem gelmişti.Lehimize olması gereken bir çok pozisyonu es geçti.Sultangazi lehine faul çalmakta da çok cömert davrandı.68 de verdiği penaltı işin tuzu biberi oldu.Örneğin,76.dakikada Emre Yılmaz’ın bizim alanımızda,kaptan Meşe’ye çok sert faulu var.Es geçti hakem,Mehmet Meşe ayakta kaldı topu taşıdı rakip ceza alanına bu kezrakip kaptan Kemal Emre,gene sert faulle durdurdu.Sarı kartla geçiştirdi hakem bu pozisyonu da.Hakem değiştiği gibi,biraz da biz değiştik takım olarak golcü de değişti.84 de ikinci golü yedik maçı bitirdik.

Maç başlamadan Sarıgöl hoca aksaya aksaya geldi.Hayırdır hocam,Cuma turp gibiydin dedik,ertesi gün ayağını burkmuş,geçmiş olsun diyoruz.Gene başlangıçta,Fatih Kartal ile lafladık biraz.Tekerlekli sandalye kullanır Fatih ama T.Linyitsporun içerideki hiç bir maçını kaçırmaz.Öyle karmış,kışmış,soğukmuş,rüzgarmış aldırmaz,statta yerini alır hep.

21 nisan fatih kartal

Şimdi hakem tavır değiştirince,bizim bir kısım taraftar da değişti.Gene rakip futbolculara,hakemlere,galiz küfürler,hatta arada sahaya ufak tefek de olsa yabancı maddeler.Olmuyor bu tip olaylar diyoruz hep dediğimiz gibi.Neden olmuyor,zararını gönül verdiğin takım çekiyor.Yok federasyon görevlileri rapor tutuyor,yok hakemler rapor tutuyor.Sonrasında T.Linyitspora maddi ceza,ver bakalım şu kadar para.Kulüp zaten yoktan ağlarken,ekstra cezalara para ödemek daha bir kötü oluyor.

Her neyse,iyisi ve kötüsü ile bir sezonu daha geride bıraktık.Koca üç yılı geçirdik BAL da,dikkat edelim alışkanlık yapıyor gibi.Tavşanlı Linyitspor,çok daha üst liglere layıktır.Bunu hep birlikte becerebilmeliyiz,başkanı,yöneticisi,futbolcusu,bütün çalışanları ve bütün taraftarları ile.

Velhasılı kelam,bir İstanbul takımı Vefaspora 3-0 yenilerek başladığımız sezonu,başka bir İstanbul takımı Sultangazispora mağlup olarak tamamlamış olduk.

21 NİSAN MUSTAFA SARIGÖL

Her şeye rağmen bir sezon boyu takımımıza emek veren,sayın başkan Akın Şirin ve bütün yöneticilere.Teknik heyet Erhan Sarıgöl ve Fatih Akdemir ve Fatih Mumcu’ya ve elbette oynayan oynamayan bütün futbolculara.Takımın emekçileri İsmail Akar ve Rıdvan Kaya başta olmak üzere bütün emekçilerine,çalışanlarına da teşekkür ediyor,emeklerinize sağlık diyoruz.

Elbette bütün sezon takımını yalnız bırakmamaya çalışan Tavşanlı’lı sporseverlere,her şartta takımının yanında olmaya çalışan bütün taraftarlara da teşekkür ediyoruz.

21 NİSAN BEN EMRE MUSTAFA

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.