Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Güncel Haberler

Başkan Süleyman Kule: Özel araçlarda kış lastiği zorunluluğu yok

Kütahya’nın Altıntaş Şoförler ve Kamyoncular Odası Başkanı Süleyman Kule, kış lastiği uygulamasının özel araçlarda zorunlu olmadığını bildirdi.

Vatandaşların, zorunlu olmasa bölgemizdeki kış şartlarını göz önüne alarak, özel araçlarına kış lastikleri takmalarının faydalı olacağını söyleyen Süleyman Kule, ’’Resmi Gazete’de yayımlanan ‘Kış lastiği kullanma zorunluluğu ile ilgili usul ve esaslar hakkında tebliğ ile 1 Aralık ile 1 Nisan tarihleri arasında yolcu ve eşya taşımalarında kullanılan araçların ve okul servislerinin kış lastiği kullanma zorunluluğu bulunmaktadır. Hususi olarak tescil edilmiş taşıtların, yani özel otomobillerin kış lastiği takmaları zorunluluğu bulunmamaktadır. Ancak bölgemizde geçen zor kış şartlarını düşünürsek zorunlu olmasa da vatandaşlarımızın özel araçlarına, kendi sağlıklarını düşünerek kış lastikleri takmaları bizce uygun olandır” diye konuştu. (YD – EFE)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.