Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAŞKAN SARIZEYBEK İNANCINI VE UMUDUNU KORUYOR

Moymulspor 7.8.2017 Pazartesi günü Moymul ovasındaki tesislerinde sezonun ilk birlikteliğini gerçekleştirdi.

Kulüp başkanı İbrahim Sarızeybek BAL daki ilk sezonları için umudunu ve inancını koruyor.Bu yönde kulüp adına eksikleri tamamlamak için bütün gücüyle,yönetici arkadaşları ile el ele vererek çalışmalarını sürdürüyor.Sayın Sarızeybek takımın topla buluştuğu gün şu açıklamaları yaptı.

 

8 ağustos moymul tesis8 ağustos moymul dolaplar

Bu gün Moymulspor olarak gelecek güzel günler adına ilk kez toplandık.Öncelikle teknik direkdörümüz Erhan Sarıgöl ve yardımcısı Muhittin Başaran’a güvencimizin tam olduğunu tekrarlamak isterim.Bunun yanında oluşturduğumuz kadroyada güvenim tam.İnanıyorum ki biz takım olarak beklenenin üzerinde başarı göstereceğiz.Samimiyetle şunu söyleyeyim,BAL da güçlü bir kurup ve kaliteli takımların olduğu bir grupta mücadele etmek isteriz,Moymulspor olarak.

Transfer ettiğimiz futbolcuların ihtiyaçlarını temin etmek adına güzel bir bölüm oluşturduk.Dışardan gelecek kardeşlerimiz rahat edeceklerdir,bundan eminim.Ayrıca Moymul ovasındaki antrenman sahamızı daha da kullanılabilir hale getirdik.Şu an için tek eksği ışıklandırmasıdır.Onu da en kısa süre içerisinde gidereceğiz.

 

8 ağustos moymul tesis 118 ağustos moymul tesis 128 ağustos moymul başkan

Biz Moymulspor olarak bütün rakiplerimize saygı duyuyoruz.Tabiki aynı saygıyı Moymulsporada beklemek en doğal hakkımızdır.Moymul ve Moymulspor camiasına güzel günler yaşatacağımıza gönülden inanıyoruz.Büyük Moymulspor taraftarınında mücadelemizde bizleri yalnız bırakmayacığına inanıyoruz.

 

8 ağustos moymul 118 ağustos moymul 15

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.