Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

BAŞKAN GÜLER’DEN ÇİNİGAZ DUYURUSU

Belediye başkanımız sayın Mustafa Güler,Çinigaz sorunları ile ilgili bir açıklamayı paylaştı.

Çinigaz firması tarafından fatura ödemesi 90 günü geçen abonelerle ilgili hat kesme ve sayaç sökme işlemi yapıldığını Ankara’dan yenice öğrendim. Sn. Kaymakamımız Yüksel Kara ile Çinigaz firması sahibi Rasim Bey ile yaptığımız görüşmede ortaya çıkan sonucu Tavşanlı halkı ile paylaşma lüzumu hissettim.
1-Firma tarafından bazı bankalara otomatik ödeme talimatı verilmediği fakat buna rağmen vatandaşlarımızın bazılarının bu bankalara ödeme yaptığı; ancak bankalar tarafından yatırılan paranın firma tarafından takip edilmeyen bir hesapta çıktığı( sorun ortaya çıkınca yenice fark edildi deniliyor), Bı nedenle otomatik talimatı olan abonelerin hatları şu an kesik.
2- Ödeme konusunda sıkıntılı olan, borcunu sürekli aksatan abonelerden bahsediliyor. Bu hatlarda şu an kesik;
3-elinde ödendi makbuzu olduğu halde sisteme girilmediği için kesilen abone hatlarının olduğu gelen şikayetlerden anlaşılmaktadır.
Yapılan görüşmede yarından itibaren elinde 27Ekim ve öncesi ödendi makbuzu olan tüm abonelerin hatları hiçbir ücret ödemeden (bağlantı ücreti alınmadan) bağlanacaktır.
Onun için elinizdeki makbuzlarla beraber yarın Çinigaz firmasına müracaatınızı yapın. Gerçekten borcunuz yoksa da Hiçbir bağlantı ücreti ödemeyin. Çinigaz firması sahibi Rasim bey firma çalışanlarına talimatı bu şekildedir.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.