Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAŞKAN BÜBER’LE HAZIRLIK MAÇI

Amatör futbol takımlarımız,liglerin başlamasına kısa süre kala hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar.Pazar günü şu cismi var ismi yok karakova tesislerinde Beyköyspor ile Çobanköysporun hazırlık karşılaşması vardı.Biz bu maçın ilk yarısını izledik.

Saha içine girmek nedense içimizden gelmedi tribünlere yöneldik.Beyköylüler tribünlerde sayı olarak çok kalabalık olmasalarda.Beyköyspor ikinci başkanı Murat Kader seslendi,abi şu görüntüleri de çeker misin diye.Alkolle arası barışık arkadaşlarımız,tribünlerde keyif yapıyorlar.Yapsınlar bizim için sıkıntı yok da,sonrasında geride kalanları tribünlerde bırakıp gitmeyin kardeşim.Hiç kimse sizlerin keyif yaptığınız sonrası arta kalan pisliklerinizi temizlemek zorunda değil.

Tribünlerde Moymulsporda bizim tanıdıklarımızdan,deneyimli futbolcu Hidayet Gülsoy ve gene Moymulsporlu M.Emin Büber’de var.Kısaca lafladık özellikle Hidayet’le.Hidayet Gürsoy’un babası İsmail Gürsoy’da var.Görüşemiyoruz bu aralar deyince az kaldı,bundan sonra görüşürüz gali dedik.İsmail’de amatör futbolumuzun peşinde olanlardandır.

Yazıyı yazmamızın asıl nedeni,Beyköyspor başkanı sayın Harun Büber’le konuşmalarımızı aktarmak.Beyköyspor-Çobanköyspor hazırlık maçının ilk yarısını birlikte izledik.Konu doğal olarak,bizim yazdığımız kulüplerin birleşme mevzusuna geldi.Büber başkanım,Tavşanlı’da kulüp sayısının fazla olduğu görüşümüze aslında haklısın dedi.Kulüplerimizde birleşme olsun ama biz Beyköyspor olarak birleşmenin dışında kalalım deyince de birlikte gülüştük tabi.

Ve sayın başkan çok kesime radikal gelebilecek bir başka öneriyi dile getirdi.Aslında bir çatı altında birleşmesi gereken üç kulüp var diye sürdürdü.Akıncılarspor-Tavşanlı Gençlikspor ve Moymulspor bir çatı altında birleşebilmelidir.Örneğin Tavşanlıspor adı altında birleşebilirler.Neden dersen de şöyle diyeyim,bu üç köklü kulübümüz süper amatör kümeye fazla geliyor.Ancak öteki taraftan BAL ada az geliyor.Ha bu kulüplerimiz tam olarak kapatılmazlar ve faaliyetlerini tamamen alt yapıda sürdürürler.Bence Tavşanlı futbolunun sağlıklı gelişmesi adına atılabilecek radikal bir adım olur diye noktaladı.

Bakınız bu kulüp sayısın azaltılması konusu ve birleşebilme mevzuu ciddi anlamda düşünülürse,Tavşanlı futbolunun etkili ve duayen isimleri nihayetinde en güzel çözümü bulabilir diye düşünüyoruz.

Başkanım Ada stadında Tavşanlı Linyitsporun antrenmanı var,bana izin dediğimde de,dur ben seni bıraktırırım dedi Harun Büber başkanım.Gerek yok sağol falan dedik de oğlu Enes aldı götürdü bizi ada stadına.Makbule de geçti açıkcası,teşekkürler bir kez daha.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.