Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BARIŞ AYDIN TAVŞANLI LİNTİTSPORDA HERŞEY GÜZEL OLACAK

A.MERMER:Barış geçen yıl,ikinci yarı geldin takımımıza.Açıkcası takımın durumu öylesine olduğu için pek diyalog kuramamıştık.Öncelikle bana ve taraftarımıza kendini anlatabilirmisin.Futbola nasıl başladın,hangi takımlarda oynadın,vs.vs.
B.AYDIN:öncelikle Tavşanlı’ya geldiğim için çok mutluyum.Geçmişi ve mazisi olan bir kulüpte top koşturmak beni çok mutlu ediyor.İkinci yarı geldim ve bana güvenenleri mahcup etmediğimi düşünüyorum.Güzel maçlar çıkardık,takımca iyi bir birlikteliğimiz oldu.Orada tekrar olmaktan mutluyum.Kütahya Şekerspor,Termikspor,Sürmenespor,Serhad Ardahanspor,Çankırı Belediyespor,Mardin 47 spor ve Görelesporda oynadım.
A.MERMER:Peki Tavşanlı Linyitsporda oynadığın ikinci yarıyı değerlendirebilir misin?Önce takım açısından,sonr kendi açından,gösterdiğin performansdan sen memnun musun?
B.AYDIN:Bildiğiniz gibi ikinci yarı geldim ve takım biraz sıkıntılıydı,play out oynamamak için dpü nün önüne geçmesi gerekiyordu ve puanlarda yakındı.İkinci yarı iyi bir çıkış yakaladık ve Davraz gibi Serik gibi takımlardan üç puan aldık.O puanlar bizi yukarı taşıdı ve rahat bir yerde bitirdik ligi.
Kendi açımdan bakarsak,iyi bir onbir maç geçirdiğime inanıyorum.Birliktelik ve takımdaşlık olunca,başarılı geçti benim adıma.

 

4 temmuz barış 44
A.MERMER:Peki Tunçbilek tesisleri ve ADA stadı için düşüncelerin ne diyeyim?
B.AYDIN:Tavşanlı’da güzel geçti günlerim.Tesisler imkanlar çok güzel.Çalışanlardan Allah razı olsun,bizlere çok yardımcı oluyorlar,hakları ödenmez.Onlara burdan teşekkürlerimi sunuyorum.Ada sahası ve zemini çok güzel,orda oynamak açıkcası çok mutlu ediyor beni.
A.MERMER:Barış bu sene Tavşanlı Linyitspor ne yapabilir,hedef ne desem?
B.AYDIN:Bu sene değil her sene,şampiyonluğa oynayacak bir takımdır Tavşanlı Linyitspor.Mazisi olan ve şampiyonluğa oynaması gereken bir kulüptür.

 

4 temmuz barış aydın 11
A.MERMER:Peki BAL hakkında neler düşünüyorsun genel olarak?Nasıl bir lig sence?
B.AYDIN:BAL bence güzel ve zevkli bir lig.Ama statü olarak daha iyi düzenlenebilir ve takımlara destek olmaları gerek.Lige daha erken başlanabilmeli ve takım sayısı çoğaltılabilmeli diye düşünüyorum.O zaman 3.lig ayarında bir lig olur bence.
A.MERMER:Barış teşekkür ederim,şimdilik bu kadar,eklemek istediğin varsa buyur dinlerim.
B.AYDIN:Teşekkür ederim,inşallah Tavşanlı ve Tavşanlı Linyitspor ailesiyle güzel bir sezon geçiririz.İnşallah bütün takımlara,sakatlıksız,kazasız,belasız bir sezon dilerim,saygılar.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.