Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BALIN İKİNCİ YARISINDA 17 NUMARA

Şimdi biz 01 Mart 2019 tarihinde Sarıgöl Zeytinsiz formül bulabilmeli başlığı altında bir yazı yazdık.Evimizde oynadığımız Maltepe maçının hemen öncesine denk geliyordu.Takımımızın 17 numarasını giyen İbrahim Zeytin’in futbolu takıma skor açısından katkı sağlamıyordu ve bu konuya dikkat çekmek istemiştik.

Ama ne hikmetse,o günlerde birden bire herkes zeytinci kesildi.Yok tahta bir günde çıkmadın ki,bir günde inesin.Yok İbrahim Zeytin’i yedirmeyiz,vs vs.O günden sonra Maltepe maçı dahil üç maç oynadı İbrahim Zeytin ve kanımızca bizim görüşümüzün haklılığı daha bir gözler önüne serildi.

17 mart zeytin aka 88

Bizim İbrahim Zeytin ile bir alıp veremediğimiz yoktur.Biliyoruz bey efendi bir futbolcudur,üniversite tahsili yapmıştır,kültürlüdür.Hatta ağzı var dili yok desek yeridir.Bu bağlamda zaten biz de,İbrahim Zeytin’in karakterine,kişiliğine dil uzatmadık hiç,uzatmak da haddimiz değildir zaten.Biz takımımızdaki bir futbolcunun,üstelik kendisine umut bağlanmış bir futbolcunun,performansına ve takımına katkısına bakıyoruz.Görüyoruz ki bariz bir düşüş var bunu gözler önüne seriyoruz.Bu sene gene kaybedilmiş bir sezon oldu,istiyoruz ki gelecek sezon da kaybedilmiş bir sezon olmasın.

Şimdi öncelikle İbrahim Zeytin’în ikinci yarı performansına genel olarak bir göz atalım.Sonrasında da sahamızda oynadığımız son iki maçtaki durumunu inceleyelim.

3 mart zeytin ve 88

Tavşanlı Linyitsporda ikinci yarıda oynanan  dokuz maçın tamamında ilk onbirde başlamış Zeytin.Ve sadece deplasmanda 4-0 kaybettiğimiz Aliağa maçının 89. dakikasında oyundan alınmış.14. haftada ikinci yarının ilk maçında Vefaspora üç gol atmış.15. haftada evimizde oynayıp,penaltıdan 1-0 kazandığımız Çayırova maçında,penaltıdan golümüzü atan futbolcu.Penaltıdan attığı maçın sonrasında kayıplarda İbrahim Zeytin.Yedi maç da T.Linyitspora neredeyse hiç katkı sağlamamış.Katkı derken ağırlıklı olarak golden bahsediyoruz tabi.Santroforun işi ne,gol atmak,attı attı ne ala.Atamadıysa dur bakalım bir dakika sana yeteri kadar sabrettik demeyi bilebilmeliyiz.

17 mart zeytin cüneyt

İbrahim Zeytin tam anlamıyla pivot santrofor değil,kafa hakimiyeti yok.Rakiplerle girdiği,ikili mücadelelerin hepsini kaybediyor.Defans anlamında da takıma katkısı yok,lütfederse geliyor geriye.Rakibe doğru dürüst pres yaptığı da yok.Ve en önemlisi hırs yok,öfke yok sonuca isyan yok.Kazandığımız maçları geçelim,yahu insan,kaybettiğimiz ya da berabere kaldığımız maçlarda bir kez olsun sarı kart görmez mi?Görmüyor işte İbrahim Zeytin,sonuç pek umurunda değil yani.

Evet sahamızda oynadığımız son iki maçta da İbrahim Zeytin’i özellikle takip edip,topla buluştuğunda neler yaptığını not aldık.Neden hemen Maltepe maçından sonra yazmadın derseniz,yanıtımız hazır.Çok sevdiğimiz değer verdiğimiz bir arkadaşımız,abi iki önemli maç var,sonrasını bekle dedi.Tamam bekleriz ancak yazma hakkımızı saklı tutarız deyip bu güne geldik.

8 ŞUBAT ZEYTİN

İşte İbrahim Zeytin’in MALTEPESPOR maçı performansı:

dakika 15:Seyit Ali Zeytin mücadelesinde Zeytin kendini yere attı.
dakika 16:Dursun Zeytine pas attı,zeytin iki kişi arasında kaybetti.
dakika 25:Aka onsekiz içindeki Zeytin’e kaldırdı.Zeytin kaybetti pozisyonu.
dakika 31:Aka dan zeytine pas.Zeytin yapmaması gerekeni yapıp şut attı defanstan döndü.
dakika 45:dursun ortaladı zeytinden önce kaleci aldı topu.
dakika 48:18in sol tarafında ayağındaki topu kullanamadı.
dakik50:emre pas,dursun orta zeytin çabuk davranamadı defans uzaklaştırdı.
dakika 51:emre den gelen topu zeytin cılız bir kafa vuruşu ile rakibe attı santra yuvarlağı yakınında.
dakika 59:Gökhan dan zeytine pas,zeytinde rakibe attı topu.
dakika 74:Zeytin ilk kez rakibin korner atışında defansa yardıma geldi.
dakika 78:Gökhan dan Zeytine,elverişli durumda zeytin vuramadı.
dakika 86:Meşe den Zeytine,onsekiz içinde kaybetti Zeytin.

dakika 86:sağ tarafta iki rakiple mücadeleye girdi topu kaybetti faul yaptı.

dakika 89:kaleci Cihatın degajında kafa topunu alamadı Zeytin faul bekledi.

17 mart zeytin

Şimdide Belediye Derince maçına bir göz atalım:

dakika 11:Topla ilk kez buluştu ve rakibe kaptırdı.

dakika 14:Kaleci ile karşı karşıya kaldı sol tarafta,kalecinin üstüne vurdu ve korner.

dakika 17:Sağ tarafta hücum bölgesinde,ayağındaki topu taca çıkarttı.

dakika 20:Bülent’ten gelen topu sol ayağının dışıyla üstten kaleye yolladı öylesine..

dakika 23:Aka’dan iyi pas Zeytin’e,kaleci ile karşı karşı karşıya vuruşu üstten aut.

dakika 33:Sol taraftan topa öylesine kafa vurdu işte.Dedik ya kafa hakimiyeti yok,her pozisyonda belli ediyor.

dakika 39:Rakibin solumuzdan kullandığı serbest atışta ilk kez ceza alanımızda savunmaya geldi.

dakika 49:Rakibin sol tarafında ayağındaki topu kaybetti.

dakika 58:Gene soldan kaleci ile karşı karşıya şutu aut.

dakika 68:Rakipten kaptığı topu,elverişli durumdaki Sinan Bozkır’ın önüne yuvarlayamadı.

dakika 87:Rakibin on sekiz alanında elverişli durumda topu Aka!ya aktaramadı.

dakika 90:Zeytin kafa ile auta attı topu.

Vel hasılı kelam,böyle bir performans sergleyen bir futbolcuya,teknik direktör daha ne kadar sabredecek,biz de merak ediyoruz?Ve eğer tahta ise hem bir günde biz indirmedik,kendisi indi bir günde değil üstelik yedi haftada.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.