Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

Balıköy Belediyesi yol süpürme aracı aldı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesine bağlı Balıköy Beldesi Belediyesi, araç filosuna yeni bir araç kattı.

Balıköy Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe yol süpürme aracı aldı. Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun’un girişimleri ile beldeye kazandırılan araç, halkının hizmetine sunuldu.

Balıköy Belediye Başkanı Ahmet Artun, beldeye daha iyi hizmet verebilmek için araç filolarını güçlendirdiklerini, son olarak da yol süpürme ve temizlik aracını beldelerine kazandırdıklarını belirterek, “Her geçen gün, büyüyen ve gelişen beldemize bağlantılı olarak yatırım ve hizmetlerimiz de artıyor. Beldemiz için en iyisini en güzelini yapma gayreti içerisinde çalışmalarımız sürüyor. Daha temiz bir çevre için, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na yaptığımız girişimler sonucu hibe olarak yol süpürme aracını beldemize kazandırdık. Yeni aracımız beldemize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah kazasız belasız hizmet sunmayı nasip etsin” şeklinde konuştu. (Tİ – EFE)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.