Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

BALDA KİTAPÇIK YAYAIMLANDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2023-2024 futbol sezonunda amatör liglerde geçerli olacak statü ve kuralları resmi olarak yayımladı.
2022-2023 Sezonunda Profesyonel 3. Lig’den Bölgesel Amatör Lig’e düşen takımlarda sözleşmeleri devam eden profesyonel futbolcular sözleşmelerinin bitimine kadar kulüplerindeki büyükler ve yaşlarının uygun olduğu gençler kategorilerindeki takımlarda yer alabilirler. Bu takımların Profesyonel futbolcularının sözleşmelerinin bitiminde, bir başka kulübe transfer olabilmeleri için Profesyonel Futbolcuların Statüsü ve Transferleri Talimatı hükümleri uygulanır.
2002 VE ÜSTÜ DOĞUMLU
BAL müsabakalarında 21 kişilik müsabaka kadrosunda 2002 ve üstü doğumlu (2003, 2004…) en az 6 futbolcu yer alması zorunludur. Bu futbolculardan en az üçünden ikisinin müsabakanın ilk devresinde ve birinin ise müsabakanın ikinci devresinde 45 dakika ihraç edilme halleri hariç sahada oyunda yer alması zorunludur. Bu futbolculardan herhangi birinin sakatlık veya başka bir nedenle değişiklik yapılması halinde yerine girecek oyuncunun da aynı yaş kategorisinde olması zorunludur.
KONTENJAN BELLİ OLDU

2023-2024 sezonu için 1993 ve daha büyük doğumlular yaşı büyük futbolcu 2001 ve daha küçük doğumlular ise yaşı küçük futbolcu statüsündedir. Büyükler kategorisi yerel ligi olan Süper Amatör, 1. Amatör, 2. Amatör ile Bölgesel Amatör Lig’de takımlarımız 1993 ve daha büyük doğumlu diledikleri kadar amatör futbolcuya lisans çıkartabilirler. Ancak, takımlar 21 kişilik müsabaka isim listesine 1993 ve daha büyük doğumlu en fazla 5 (beş) futbolcu ve 2001 ve daha küçük doğumlu en az 6 (altı) futbolcu yazabilirler. 2009 ve daha küçük doğumlu futbolcular Büyükler kategorilerinde oynayamazlar. BAL, Süper Amatör, 1. Ve 2. Amatör Liglerde 21 kişilik müsabaka isim listesine yaşı büyük futbolcu 5’den fazla yazılırsa ve yaşı küçük futbolcu 6’dan az yazılırsa takım hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilir.
ŞİMDİLİK 6 BÜYÜK
Transfer çalışmalarını sürdürün Es-Es’te şimdilik 6 oyuncu bulunuyor. Geçtiğimiz sezondan kalan Barış Memiş, ve Serdar Sudun’u yanı sıra yeni transferlerden Ercan Kuruçay, Kerem Eryılmaz, Fatih Çakır ve İsmail Palta büyük yaş statüsünde. Bu oyunculardan 1’i 21 kişilik kadroya giremeyecek.
Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.