Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

BALDA İLK YARININ SONU VE YANILMIŞIZ BUÇAN KONUSUNDA

BAL mücadelesinde ilk yarının son haftasına geldik.Aslında özellikle Tavşanlı Linyitspor açısından beklediğimizi bulamadık.Gene de önceliği haftanın maçlarına verelim,Tavşanlı Linyitspora sonra gelelim.

Grubumuzda ikinci olan Kütahyaspor,Beyköy Belediyesporla oynayacak.Kütahyaspor açısından,kolay maç,rahat kazanırlar.Kurtuluşspor ile Alibeyköy maçından çıkacak,sürpriz bir sonuçla lider olmaları da şaşırtıcı olmayacaktır bizim açımızdan.

Moymulspor ada stadında Bozuyük Vitrasporu konuk edecek.Son üç maçın ikisini,dışarda birini evinde kazanan,Moymulspor bu maçın mutlak favorisidir.Kazanır Moymulspor ve ligin ikinci yarısına çok daha moralli başlangıç yapar.

 

4 aralık moymul dursun

Dumlupınar Üniversitesi Kaynaşlı Belediyesporla,deplasmanda oynayacak.Açıkcası işleri zor gibi görünüyor.Alacakları sonucu hep birlikte göreceğiz.

Ve Tavşanlı Linyitspor,deplasmana İstanbul’a gidiyor.Rakip Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş.,ligin dördüncü sırasındalar ve en az gol yiyen iki takımdan biriler.11 maçta yedi gol yemişler,ancak attıkları gol sayısıda çok sayılmaz,12 gol atmışlar.Bizce ilginç maç olacak,Tavşanlı Linyitsporun son galibiyetinin anlam kazanması için,bu maçtan da galibiyetle ayrılması gerekir.

 

10 aralık özcan

Şimdi Tavşanlı Linyitspor aslında içten içe kaynıyor.Beklenen,sonuçlar gelmediği için,takımdan ayrılacak futbolcular var.Kimisiyle,yönetim ve teknik ekip,yollarını ayırmak istiyor.Kimi futbolcu da kendisi ayrılmak istiyor.Şimdi biz,sayın genel kaptan Ali Ataş’a sorduk da,abi son maçtan sonra söyleyelim,futbolcuları huzursuz etmeyelim dedi.İyi de sayın genel kaptan,bu toplantıyı ben duyduğuma göre,futbolcu haydi haydi duyuyor.Bizi bilgilendirseniz,biz de spor kamu oyunu bilgilendirsek,kıyamet mi kopar?

 

27 kasım yedek kulübesi

Teknik direktör konusuna gelelim.Biz,sayın Hasan Şengün’den sonra,sayın Ali Buçan’ın göreve getirilmesine olumlu bakmıştık.Bunun asıl nedeni sayın Buçan’ın 3.ligdeki son 2015-2016 sezonunda,takımın başında çıktığı altı maçta sergilediği performanstı.Ama o günlerde,zaten takımın küme düşeceği neredeyse belli olduğu için,sayın Buçan rahat davranmış.Altı maça çıkmış takımın başında,üç galibiyeti,iki beraberliği ve bir yenilgisi var.Takımın aldığı ortalama puan,1.83.İyi bir istatistikdir bu durum ve bizimde yanılmamıza sebeb olmuştur.

Bu dönem sayın Ali Buçan başarılı bir grafik çizememiştir.Takımın aldığı sonuçlar ortadadır,sayın Ali Buçan’la yola devam edildiğinde,bugünkünden,iyi sonuç beklemek,akılcı bir davranış olmayacaktır.Dahası teknik heyette  de değişiklik düşünülmesi akılcı bir yol olacaktır.Örneğin sevgili Hakan Aygören(babası çocukluk arkadaşımızdır,severiz,babasını da kendisini de)hem sayın Erdinç’le hem sayın Şengün’le hemde sayın Buçan’la beraber görev yapmıştır,başarısızlıkta hiç payı yokmudur?

Sayın Fatih Akdemir,severiz kendisini,diyalogumuz iyidir.Ancak yardımcı antrenör olarak,başarısızlıktan payını almayacakmıdır?Kaleci antrenörü sayın Beşli,sorumluluğa,ortak mıdır,değil midir?Sözün özü,teknik heyetin başarı durumu göz önünde bulundurulmalıdır.Tavşanlı Linyitsporun gelecei açısından teknik heyet başta sayın Buçan olmak üzere değiştirilmelidir.Futbol kamuoyunda,genel kaptan sayın Ataş konusunda,olumlu yada olumsuz görüşler mevcut.Başarısızlıkta onun da payı var diyenler de var.Ali Ataş elinden geleni yaptı,daha ne yapsın diyenler de var.Biz sayın genel kaptan içinde net bir düşünce içerisinde değiliz henüz.

Geçtiğimiz hafta içerisinde,Moymulspor yöneticilerinden sayın Ali Tamam babaannesini kaybetti.Merhu8ma Allah’tan rahmet ve Tamam ailesine sabır diliyoruz.Aynı şekilde,T.Linyitsporun genç futbolcularından Muhsin Özçiğdem de babaannesini kaybetti.Özçiğdem ailesine de sabır diliyor,merhuma Allah rahmet etsin diyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.