Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BALDA İLK YARI HİKAYEMİZ 1

24.09.2017 günü başladı BAL 2017-2018 sezonu.Elbette biz,T.Linyitspor ve Moymulspor ne yapmış,aırlıklı olarak onlara bakacağız.Kütahyaspor ve Dumlupunar Üniversitesine ise kısaca göz atmakla yetineceğiz.

Birinci haftada,T.Linyitspor ve Moymulspor karşı karşıya geldi ada stadında.Ve Tavşanlı ada stadında ilk gece maçı oynandı.Genel olarak sporseverler  de çok istedi gece maçını.Moymulspor tarafı da çok istekliydi gece maçı için.İlginçtir,bu maçtan sonra,kimseler gece maçı derdine düşmedi.T.Linyitspor 4-1 kazandı maçı,ilk yarıyı Moymulspor Bencan’ın golüyle 1-0 galip bitirmişti.T.Linyitsporun golleri ikinci yarıda,Özcan(2),Vili ve Adem Hakan’dan geldi.Kütahyaspor,deplasmanda Bozuyüksporu 3-1 yendi.Dumlupınar Üniversitesi,Çengelköy ile evinde 1-1 berabere kaldı.

 

23 aralık linyit23 aralık moymul

İkinci hafta T.Linyitspor,Kütahya Dumlupınarda Kütahyasporla oynadı ve 2-0 kaybetti.Maç boyu tribünler ve sahanın içi gergindi.Asıl damgayı,maç sonu olaylar vurdu.T.Linyit taraftarlarının,otobüsleri taşlandı yollarda.İkinci önemli olay,T.Linyitspor yönetimi,teknik direktör Hasan Şengün’le devam etmeme kararı aldı.Moymulspor ada stadında ev sahibiydi,rakip Dumlupınar Üniversitesispordu.Sonucu merakla beklenen maça,iyi başladı Moymulspor,İlk dokuz dakikada,önce Onurcan sonra Ali Efsat’la 2-0 öne geçti.45 de rakip Alparslan’ın kırmızı kart görmesiyle bir kişi eksik kaldı.İkinci yarı daha rahat oynadı Moymulspor ve Hüseyin Güleç maçın skorunu belirledi.Moymulspor 3 D.Üniversite 0.

 

23 aralık linyit besler

8 Ekim 2017 de oynandı üçüncü hafta maçları.T.Linyit gene ada stadında,gene olaylar maçta.Rakip Eskişehir Anadolu Üniversitesispor,24 de Samet Baştürk’ün golü ile öne geçti.Maç boyu altından kalkamadı,kırmızı siyahlarımız.87 de Ahmet Ölçen onsekiz alanı dışında,rakibe hem faul yapıp,hem yumruk atınca,ortalık karıştı.Taraftar da paldır küldür sahaya dalınca yarım kaldı maç.T.Linyitspora 3 maç seyircisiz ceza,futbolcularımızdan,Ahmet Ölçen ve Şahin Gizlenci’ye 3 maç ve Muhammet Aksoy’a 5 maç cezada işin tuzu biberi oldu.Takımın başında Hakan Aygören çıkmıştı,teknik adam olarak.

 

23 aralık moymul onurcan

Moymulspor deplasmanda,en azından bir puanla dönebileceği maçı 90 da yediği golle 2-1 mağlup bitirdi.60 da Mercan’la 1-0 öne geçen rakibine,84 de Ali Efsat ile cevap vermişti Tavşanlı’nın kartalı.Zaten bu maçtan sonra arka arkaya oynadıkları beş maçı içerde  dışarda kayebettiler.Ama hep dik durup,umutlarını hiç kaybetmediler.Kütahyaspor,Dumlupınar Üniversitesini üç golle geçti ve ikinci haftadaki liderliğini sürdürdü.Üniversite,Kütahyaspora jest yapmış ve maçı Germiyan kampüsündeki stadları yerine,Dumlu da oynamayı kabul etmişti.

Dördüncü hafta ada stadında,grubun güçlü takımı Alibeyköysporu konuk etti Moymulspor.Ali Efsat’la 8. dakikada 1-0 öne geçtiler ama skoru tutamadılar.18 de Eren 34 de Eser Alibeyköyü 2-1 galip duruma getirdiler.Maçta bu skorla bitti.Zaten bu Alibeyköy 11. haftada da T.Linyitsporu 4-2 yenerek uğurladı.İlk yarıyı da grup lideri olarak tamamladı.

Tavşanlı Linyitspor kağıt üzerinde favori göründüğü,Feriköy deplasmanındaydı.Cezalı Ahmet Ölçen’in yerine genç kaleci Ahmet Daş korudu kaleyi,daha doğrusu koruyamadı.4-2 kaybetti T.Linyitspor,takımın başında göreve yeni gelen teknik direktör Ali Buçan vardı.İki golün sahipleri Vili İsiani ve Özcan Alkandı.Rakip 70. dakikada on kişi kalmış ve 20 dakika bir kişi eksik oynamıştı.

İlk dört hafta böyle,kalan maçları 2 ve 3.bölümde yazacağız.

 

23 aralık linyit fatih

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.