Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL9 GRUP MAÇLARI VE T.LİNYİTSPOR

İlimizin takımlarının bulunduğu BAL 9 grup maçlarının 8. hafta maçları tamamlandı.T.Linyitspor evinde,ada stadında,üçüncü maçını da kaybetti.Bu yenilgi ile,bu sezonda grup liderliği hayallerimiz suya düştü denilebilir.Biz çok uzun bir süre sonra,evimizdeki bir Tavşanlı Linyitspor maçını izleyemedik:Ancak edindiğimiz bilgiler ışığında,maç kadrolarını inceleyerek,maç ve tribün tezahuratları konusunda düşüncelerimizi yazacağız.

Bir kere maçta,orta sahamızın etkili ismi Mehmet Meşe’nin oynamayacağını düşünüyorduk.Ciddi anlamda sakatlığı vardı,maç sabahı oynama kararını vermiş.Fedakarlık etmiş bir yerde,kendisine teşekkür ediyoruz.Anladığımız kadarı ile,Sarıgöl hoca da,Meşe oynayınca,ileri uçta İbrahim Zeytin’den vaz geçememiş.Bizce Mehmet Meşe oynamamış olsaydı,sayın Sarıgöl,İbrahim Zeytin’i ortaq sahaya alır ve Ferdi Kösem’le oyuna başlardı.

9 kasım linyit meşe

Şimdi Ferdi Kösem demişken,onun hakkında açık açık konuşmakta yarar var.Bu futbolcu,gol umudu olarak alındıysa,kadroda yeterli süreyi alabilmelidir.Yeterli süreyi alamayacaksa ve önümüzdeki sezon kadromuzda olmayacaksa,en kısa sürede gereği yapılmalıdır.Bunları yazarken,Ferdi Kösem’in kalitesini tartışma konusu yapmıyoruz,geleceği düşünmemiz gerektiğini ifade etmektir niyetimiz.

Puan cetvelini gerçekçi bir şekilde incelediğimizde,bu sezon şampiyonluk umudunun kalmadığı net bir şekilde görülmektedir.19 puanla grubumuzun bir ve ikinci sırasını paylaşan,Alağa Futbol A.Ş ve Vefaspora ada stadında kaybetmişiz.Keza dördüncü sırada yer alan Maltepespora deplasmanda kaybetmişiz.Birinci ve ikinci sıradaki takımlarla puan farkı yedi olmuş.Onun için hiç kimse ham hayal görmesin.Gerçekçi bir hedef belirleyerek,ligi Kütahyasporun önünde bitirebilmenin hesaplarını yapmalıyız.

Tribünlerden sayın Erhan Sarıgöl’e tepki olduğu bilgimiz dahilindedir.Bunun yanında da,sosyal medyada,Sarıgöl için çatlak sesler çıkmaktadır.BAL da ilk sezonumuzda,aynı çatlak sesler,Ahmet Erdinç hoca içinde çıkmıştı.Hatta bir ara sayın Erdinç istifa etmeye kalkmıştı.Şöyle demiştik,nereye gidiyorsun,sevgili imam,takımın başında kalmalısın ve bu takım süper amatör lige düşecekse de seninle düşsün.Aynı şeyleri biz Erhan Sarıgöl hoca içinde söylüyoruz.Erhan hoca takımın başında kalmalı ve şimdiden,önümüzdeki sezonun hesabını kitabını yapmaya başlamalıdır.

9 kasım sarıgöl hoca

Öyle tribünlerden,hoca gitsin demek de kolay,şu futbolcuyu neden gönderdiniz demek de kolay.Necati Önal’dan bahsediyorum,adam kendi gitmek istedi.BAL statüsü acayip,futbolcularla bağlayıcı sözleşme yapamıyorsun.Gitme kal diye Necati Önal’ın kafasına silah mı dayanacaktı yani?

Neyse konuyu uzatıp çok fazla dağıtmayalım ve Erhan Sarıgöl işini bilir diyerek noktalayalım.

Kütahyaspor ilk yarısını 2-1 yenik kapadığı maçı 3-2 kazanarak kendileri adına büyük iş başardı.Maç sonu futbolcuların protestosunu da,Kütahyaspor yönetimi çözebilme gayreti içerisinde olacaktır.Çamlıcaspor deplasmanda Bornova Yeşilovaspora kaybetti.Çamlıcasporunda ligde kalma adına işleri zor girdi demek kehanet olmaz.

Bozuyük Vitraspor grubumuzda henüz galibiyetle tanışamayan tek takım.Belediye Dericesporda henüz mağlubiyet almayan tek takım.T.Linyitspor,Bornova Yeşilovaspor ve Çamlıcaspor,hiç berabere kalmayan takımlar.

31 ekim zeytin

ÇAYIROVASPOR            BOZUYÜK VİTRASPOR       2 – 1

KÜTAHYASPOR            K.BÜYÜKDERBENTSPOR   3 – 2

B.YEŞİLOVASPOR        ÇAMLICASPOR                      4 – 1

B.İSK. DOĞANTEPE    BELEDİYE DERİNCESPOR  2 – 2

T.LİNYİTSPOR              GAZİOSMANPAŞA                 1 – 2

MALTEPESPOR           ALİAĞA FUTBOL A.Ş             1 – 4

VEFASPOR                    SULTANGAZİSPOR                1 – 0

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.