Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL İLK YARI SON DÖRT MAÇ

26 Kasım Pazar günü ilk yarının 10.hafta maçları oynandı.Ada stadında Eskişehir Kurtuluşsporu konuk etti Tavşanlı Linyitspor.Gol yemediği ikinci maç oldu ama gol atmayı da beceremedi.İki yabancı Vili İsiani ve Jeremy yedek kulübesindeydi.Vili 84 de girdi oyuna,katkısı olmadı tabi.En kötüsü,maçın bayan hakemi Gamze Durmuş 90+4 de defansın bel kemiği kaptan Ahmet Yakak’ı kırmızı kartla oyun dışına attı.Genç yetenek Muhsin Özçiğdem uzun bir aradan sonra 89 da oyuna girdi.

Kütahyaspor deplasmanda lider Anadolu Üniversitesini 2-0 yenerek umutlarını yeşertti.Dumlupınar Üniversitesi bay geçti.Moymulspor deplasmanda Feriköyü 1-0 mağlup etti.

11. haftada deplasmanda Alibeyköyspordan 4 gol yedi T.Linyitspor,karşılığında iki gol atabildi.Jeremy ilk onbir de yer bulmuştu bu hafta.Goller Fatih Kaya ve Özcan Alkan tarafından atılmıştı.Alibeyköyspor bu galibiyetle liderlik koltuğuna oturmuştu.

Kütahyaspor Feriköyü 3- o la,Moymulspor Yeşilköyü 2-1 lik skorla geçmişti.Dumlupınar Üniversitesispor deplasmanda Kurtuluşspora 1-0 yenilmişti.

 

27 kasım kurtuluş

12. haftamaçları 10 Aralık Pazar günü oynandı.T.Linyitspor ada stadında Kaynaşlı Belediyesporu 3-1 yenerek rahat nefes almıştı.Fatih Kaya ve penaltıdan Özcan Alkan ve Şahin Gizlenci golleri atan futbolcularımızdı.Santrofor Özcan Alkan stoper oynamış,Vili İsiani 64 de kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Kütahyaspor 6. dakikada 1-0 geriye düştüğü maçı,70 de oyuna giren Osman Atalay Demirtaş’ın iki golüyle 2-1 kazanmıştı.Dumlupınar Üniversitesispor evinde lider Alibeyköye 1-0 yenilmiş,Moymulspor deplasmanda lig sonuncusu Beyköy Belediyesporu 2-0 mağlup etmişti.

 

19 kasım linyit 11

İlk yarının son maçı kabus gibi maç olmuştu T.Linyitspor için.Çengelköy karşısında 6-1 lik skorla bozguna uğradılar.Defasta cezalı Yakak ve orta sahada Mehmet Besler’in olmayışına kaleci Ahmet Ölçen’in kötü oyunu eklenince tarihi yenilgi kaçınılmaz gibiydi.Tek gol sol bek Muhammet Çalar tarafından atılmıştı.

Kütahyaspor lig sonuncusu ve sahaya genç bir kadro ile çıkan Beyköy Belediyesine 6-0 gibi farklı bir sonuçla galip gelmişti.Dumlupınar Üniversitesi deplasmanda Kaynaşlı Belediyesine 3-0 yenilmiş,Moymulspor ada stadında Bozuyük Vitrasporu 2-1 mağlup etmişti.

ilk yarıyı Alibeyköyspor attıı 30 gol ve topladığı 30 puanla lider bitirdi.Kütahyaspor 27 puanla liderin sadece üç puan gerisinde ikinci sırada yer aldı.T.Linyitspor 10.D.Üniversitesi 12. sırada yer alırken,Moymulspor 7. sırada tamamladı ilk yarıyı.

 

TFF 1. Lig: Eskişehirspor: 1 - Ankaragücü: 3

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.