Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL DA HAFTANIN MAÇLARI

BAL 9. hafta maçları önümüzdeki hafta,19.Kasım 2017 günü oynanacak.İlimiz takımlarının bu haftaya kadar,taraftarlarını tatmin edici bir sonuç almadığı da bilinen bir gerçek.8 maçta topladığı 15 puanla,üçüncü sırada yer alan Kütahyaspor bu haftayı bay geçecek.İlimiz takımları içinde en başarılı olan takımın Kütahyaspor olduğunu da vurgulamak gerekir.

Tavşanlı Linyitspor,ilimizin bir başka takımı Dumlupınar Üniversitesisporla deplasmanda karşılaşacak.Germiyan kampüsü stadında oynanacak maç.Üniveritenin 8 maçta 8,T.Linyitsporun 7 maçta 7 puanı var.Bir anlamda BAL da tutunma maçı olacak denilebilir.Şampiyonluk hayallerini bir kenara bıraktığımızda,statü gereği,ligde kalmak için bir yerde her iki taraf da kazanmak zorunda.

 

6 kasım linyit özcan5 kasim linyit fatih 11

Moymulspor ADA stadında lig lideri Anadolu Üniversitesisporu konuk edecek.Bu güne kadar 7 oynadığı 7 maçta 3 puan alabilen,Moymulsporun,umutlarını tüketmemek adına bu maçtan üç puanla ayrılması gerekiyor.

OYNANACAK MAÇLAR

KAYNAŞLI BELEDİYESPOR     YEŞİLKÖY

TAVŞANLI MOYMULSPOR       ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

DUMLUPINAR ÜNİVER.           TAVŞANLI LİNYİTSPOR

KURTULUŞSPOR                         BOZUYÜK VİTRASPOR

ÇENGELKÖY FTB.YTR.AŞ.        FERİKÖY

ALİBEYKÖY                                   BEYKÖY BELEDİYESPOR

 

31 ekim moymul22 ekim linyit fatih 11

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.