Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL DA BAL GİBİ HAFTA

Tavşanlı Linyitspor ada stadında 5. haftada Yeşilköysporu mağlup ettikten sonra üç puana hasret kalmıştı.Nihayet 12.haftada Kaynaşlı Belediyesporu,üstelik 10 kişi ile mağlup etme başarısını gösterdiler.İlk yarının son maçında,İstanbul’a Çengelköye gidecek T.Linyitspor.Rakip,Kütahyaspor ile birlikte ligin en az gol yiyen iki ekibinden biri.Yedişer gol yemişler,ancak attıkları gol sayısı da 12.Bu Çengelköy futbol ytr.aş. takımınıda gol atma yollarında sıkıntılı olduğunu gösteriyor.Tavşanlı Linyitspor teknik direktörü,kadro oluştururken,doğru isimleri tercih edebilirse,maçı kafasında yaşayabilirse,doğru bir taktik ve oyun planını sahaya yansıtabilirse,takımımızın bu maçtan da üç puanla ayrılma şansı var diye düşünüyoruz.T.Linyitspor teknik direktörü,defans güvenliğini ön plana alıp,kontratak futbolunu sahaya yansıtabilmelidir.Kontratak için en etkili silah Fatih Kaya,zaten takımın ilk onbirindedir.Geçirdiği sakatlık sonrası bir türlü forma şansı bulamayan,Muhsin Özçiğdem,pekala ikinci bir kontra silahı olabilir.Son Kaynaşlı galibiyetinin bir anlam kazanabilmesi içinde,ligin ilk yarısının son maçını,deplasmanda kazanarak bitirmelidir.

 

10 aralık fatih9 aaralık linyit aibeyköy

Ve Moymulspor,son üç haftada üçde üç yaparak 9 puan almayı başardılar.İki maçın deplasmanda kazanılması ve üç maçlık galibiyet periyodu  yakalanması,takdire şayandır.Ligin son maçında ADA da Bozuyük Vitrasporu konuk edecekler.Puan cetvelinin 5. sırasında yer alan Bozuyük Vitrasporda,zor gol atıp zor gol yiyen bir taqkım görüntüsünde.9 golle ligin en az gol yiyen dört takımından birisi Vitraspor.Her ne kadar Tavşanlı’da Linyitsporu 3-1 yenme başarısını göstersede Bozuyük Vitraspor,bu kez Moymulsporun buna izin vermeyeceğini düşünüyoruz.BAL a alışan ve galibiyet zevkini tadan Moymulsporun ilk yarının son maçını kazanarak bitireceğini düşünüyor ve bunu bekliyoruz.

 

4 aralık moymul güleç4 aralık selim

10 kişi ile kazanmayı başaran bir başka ekibimiz Kütahyaspor.Maçta erken yedikleri golle 1-0 geriye düşen maviler,28 de de 10 kişi kalıp,bir saat eksik oynadılar.İkinci yarıda 73 ve 86 O.Atalay ile buldukları iki golle kazanıp,ligin ikinci sırasına yerleştiler.İlk yarının son maçında Dumlu’da Beyköy Belediyesporu konuk edecekler.Rakip lig sonuncusu,6 golle ligin en az gol atan iki takımından biri.18 golle de grubun en çok gol yiyen üçüncü takımı.Mavilerin bu maçı rahat kazanacağını düşünüyoruz.Kurtuluşsporun lider Alibeyköyspora yapabileceği olası bir sürprizle liderliğe oturmaları da şaşırtıcı olmayacaktır.Kütahyasporun üst üste dördüncü galibiyetini aldığını da belirtelim.

Dumlupınar Üniversitesi,lider Alibeyköysporla oynadı ve 1-0 kaybetti.Bize göre normal sonuç,hatta skora bakıldığında,lider kazanmakta oldukça zorlanmış demek mümkün.Son hafta da Kaynaşlı Belediyespora deplasmana gidiyorlar.Alacakları sonucu bekleyip göreceğiz.

 

27 kasım kaymakçı22 kasım sarıgöl

 

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.