Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL.9.GRUP MAÇ SONUÇLARI

BAL da 22. hafta maçları da tamamlandı ve ligin bitimine dört maç kaldı.İkinci yarının ilk maçından sonra Aliağa Futbol A.Ş 33 puanla,ikinci Vefasporun beş puan önündeydi.T.Linyitsporun bu hafta kaybettiği Belediye Derincespor,averajla T.Linyitsporun altında beşinci sırada yer alıyordu ve 25 puanı vardı.

Bu hafta sonu itibarıyla,Belediye Derincespor 45 puanla ikinci sırada ve liderin sadece iki puan gerisinde.Yirmi puan toplamayı başarmış yani Belediyespor,sekiz haftada.Tavşanlı Linyitspor ise aynı sürede dokuz puan toplayabilmiş ve 34 puanla altıncı sırada yer alıyor.

17 mart meşe zeytin

Kalan dört maç,hem Tavşanlı Linyitspor hem de Kütahyaspor açısından önemli.BAL statüsü gereği iki takımdan biri,BAL da devam edebilmek adına play-out maçı oynayacak.T.Linyitspor 34 puanla altıncı sırada demiştik.Kütahyaspor ise,30 puanla dokuzuncu sırada yer alıyor.Şu anda dört puanlık bir avantajı var T.Linyitsporun.Puan eşitliği halinde de ikili averaj üstünlüğüne sahip olan takım Tavşanlı Linyitspor.

17 mart zeytin

VEFASPOR                 ALİAĞA FUTBOL A.Ş    0 – 0

ÇAYIROVASPOR      SULTANGAZİSPOR       1 – 3

KÜTAHYASPOR      BOZUYÜK VİTRASPOR  1 – 1

B.YEŞİLOVA             BÜYÜK DERBENT           0 – 0

B.İ.DOĞANTEPE    ÇAMLICASPOR                 1 – 0

T.LİNYİTSPOR        BELEDİYE DERİNCE      1 – 3

MALTEPESPOR     GAZİOSMANPAŞA           2 – 1

17 mart cengizhan 11

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.