Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Genel Haberler

BAL 9.GRUP HAFTANIN MAÇLARI

Takımlarımızın bulunduğu BAL 9. grup maçlarının tamamı Pazar günü oynanacak.T.Linyitspor,kağıt üzerinde zor bir deplasmana gidiyor.Rakip Belediye Derincespor,bu güne kadar yenilgi yüzü görmemişler.Dört maçta,4 galibiyetleri ve 4 beraberlikleri var.

Kütahya Çamlıcaspor bu hafta evinde,Başiskele Doğantepesporu konuk ediyor.Zor gol atan bir takım görüntüsü veren Çamlıcaspor,bu hafta ligdeki ikinci galibiyetlerini alabilme peşinde olacaklar.Kütahyaspor,gene kağıt üzerinde kolay bir deplasmana çıkacak.Rakipleri Bozuyük Vitraspor.Vitraspor BAL da bu sezon henüz galibiyet alamayan takımlardan.Onlarında gol atmakta sıkıntıları var.T.Linyitsporun deplasmanda kaybetmesi durumunda,Kütahyaspor bu maçı kazanırsa,bu sezon ilk kez puan sıralamasında,T.Linyitsporun önüne geçecek.

14 kasım vefa dilmen

Zirvede en önemli maç,lider Aliağa Futbol A.Ş ile ikinci Vefaspor arasında.Her iki takımda,yedikleri 4 er golle grubun en az gol yiyen takımları durumunda.Her üç sonuca da açık bir maç görüntüsü var.

Baştada belirttiğimiz gibi maçların tamamı,18.11.2018 Pazar günü oynanacak.

ÇAMLICASPOR            BAŞ İSKELE DOĞANTEPESPOR    14.00

K.B.DERBENTSPOR   BORNOVA YEŞİLOVASPOR            14.00

BOZUYÜK VİTRA        KÜTAHYASPOR                                  14.00

BELEDİYE DERİNCE  T.LİNYİTSPOR                                   14.00

ALİAĞA FUTBOL A.Ş  VEFASPOR                                          14.00

SULTANGAZİSPOR     ÇAYIROVASPOR                                15.00

GAZİOSMANPAŞA       MALTEPESPOR                                 15.00

31 ekim zeytin

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.