Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 9.GRUP 22.HAFTA MAÇLARI

BAL da 22. hafta maçları Pazar günü oynanacak.Grup lideri Aliağa futbol A.Ş deplasmanına gidiyor,rakipleri Vefaspor.Peki lider bu maçta puan kaybedebilir mi?Bizce zor puan kaybeder,Aliağa üç puanı alır ve yoluna devam eder.

4 mart maltepe 12

Tavşanlı Linyitspor ada stadındailig ikincisi Belediye Derincesporu konuk ediyor.Elbette takımın taraftarı olarak sahadan üç puanla ayrılmayı diliyoruz.Ancak işimizin zor olduğu gerçeğini gözden uzak tutmamalıyız.Bize göre yenilmez isek de iyi bir sonuç almış sayılırız.

Kütahyaspor evinde Bozuyük Vitrasporu ağırlayacak.Maçın favorisi Kütahysapordur ve kazanırlar.En azından Bal statüsü göz anına alındığında,bundan böyle sahalarında maç kaybetmemeleri gerekir.Çamlıcaspor BAL a veda maçlarını oynuyor.Başiskele Doğantepespor ile deplasmanda oynayacaklar.Maçın favorisi elbette Başiskele,kazanmalarının dışındaki sonuçlar sürpriz olur.

3 mart zeytin meşe rakip

Bornova Yeşilovaspor,Kocaeli Büyük Derbentsporu yenmekte zorlanmaz diye düşünüyoruz.Çayırovaspor-Sultangazi ile,Maltepespor-Gaziosmanpaşaspor maçları üç sonuca açık maçlar.Maltepespor,geçtiğimiz hafta Aliağa Futbol A.Ş karşısında farklı kaybetti.Çok azalan iddialarını devam ettirebilmek adına maçı kazanmalılar.

Bütün maçlar saat 14.00 da başlayacak.

3 mart 17 rakip ve cihat öztürk

17.03.2019 PAZAR

BAŞİSKELE DOĞANTEPESPOR      ÇAMLICASPOR

BORNOVA YEŞİLOVASPOR             K.BÜYÜK DERBENTSPOR

KÜTAHYASPOR                                  BOZUYÜK VİTRASPOR

ÇAYIROVASPOR                                 SULTANGAZİSPOR

MALTEPESPOR                                  GAZİOSMANPAŞA

TAVŞANLI LİNYİTSPOR                 BELEDİYE DERİNCESPOR

VEFASPOR                                          ALİAĞA FUTBOL A.Ş

3 mart maltepe 11

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.