Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 8.BÖLGE 3.GRURUP ZİRVE ALEV ALEV

İlimiz takımlarının mücadele ettiği BAL 8.bölge 3.grupta son üç haftaya girildi ve zieve alev alev yanıyor demek yanlışnolmaz.Beş takım kıyasıya bir grup liderliği mücadelesi veriyor.Ligin ilk yarısı bittiğinde Anadolu Üniversitesi 23 puanla lider durumdaydı.İkinci Tavşanlı Linyitspor ve üçüncü Yunus Emrespor 17 şer puanla liderin altı puan gerisindeydi.Bayırköyspor ve Bozuyük Vitrasporda on altı puanla dördüncü nve beşinci sırada yer almaktaydı.
Anadpolu Üniversitesinin ikinci yarıda kaybettiği akıl almaz puanlar ile 15.hafta sonunda lider ile takipçilerib arasındaki puan farkı bire ve ikiye indi,.
15. hafta sonunda lider Anadolu Üniversitesin 20 puana sahip.İkinci Tavşanlı Linyitspor ve üçüncü Yunus Emresporun puanları 28.Dördüncü Bayırköyspor ve beşinci Bozuyük Vitrasporun 27 şer puanı var.Bu puan cetveline göre beş takımında grup liderliği için şansı var deyip kalan maçlara göz atalım.
Anadolu Üniversitesinin en zor maçı Tavşanlı Linyitspor ile ADA stadında oynayacağı müsabaka.Büğyük olasılıkla bu maça beraberlik için gelecektir.Biz her üç sonuca açık maç olarak görüyor ve Tavşanlı Linyitspor inşallah kazanır diyoruz.Liderin diğer iki maçı Liderin diğer iki maçı Gerede 1970 FK ve Evliya Çelebi Çağlayan Azotspor ile.Üniversite bu iki maçı kazanacak güçtedir.

Tavşanlşı Linyitspor 16. haftada Anadolu Üniversitesini konuk edecek.17. haftada Bozuyük Vitra ile deplasmanda oynayacak son maç ada stadında Yunus Emrespor ile evimizde oynuyoruz.Üç maçtan dokuz puan çıkartabildiğimiz zaman grubu lider olarak tamamlarız.Ancak zirvedeki takımlar arasında en zor maçları Tavşanlı Linyitsporun oynayacağı gerçeğini gözden kaçırmamalyız.
Üçüncü sıradaki Yunus Emresporun kalan maçları da zor görünüyor.Sırası ile Bozuyük Vitraspor ve Bayırköyspor ve Tavşanlı Linyitspor ile oynayacaklar.Bize göre sadece evlerinde oynayacakları Bayırköyspor maçlarını kazabilerler ki aslında o bile zoır görünüyor.
Dördüncü sırada yer alan Bayırköyspor kağıt üzerinde en kolay maçları oynayacak takım olarak görünüyor.Sağlıkspor ve Yunus Emrespor ve Yeşilayspor.Zor olan maçları yukarıda da değindiğimiz gibi Yunus Emre maçı.O maçtan üç puan çıkarırlarsa,grubu lider tamamlamalarına hiç bir sporsever şaşırmasın deriz.
Beşinci sırada yer alan BOzuyük Vitraspor Yunus Emrespor ve Tavşanlı Linyitspor ve Gerede 1970 fk.Özellikle ilk iki maç kolay geçmeyecektir Vitraspor adına.
Ve son olarak şöyle söyleyelim zirve mücadelesinde kilit takım Yunus Emrespor olacaktır.Bu günün lideri Anadolu Üniversitesi hariç diğer dört takımla maç yapacaktır.Bu maçlarda alacağı sonuçlar zirvenin şekillenmesinde belirleyici olacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.