Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 12.GURUBUN İLK BEŞ HAFTASINA BAKTIK

Tavşanlı takımlarımızın mücadele ettiği BAL 12. gurup maçların ilk beş haftasına göz attık.Temel amacımız üç takımızın ilk beş haftada ne yaptığını görebilmek.
Gurubun ikinci sırasında bulunan Tavşanlı Linyitspor ile başlayalım.
Tavşanlı Linyitspor ilk hafta Kuruçeşmesporu konuk etti ve sahadan 2-1 lik galibiyetle ayrıldı.Tolga Divrik ve Oğuzhan Türkmen takımımızın gollerini atan isimler oldular.Ligin ikinci haftasına Bigaspor deplasmanına gitti Tavşanlı Linyitspor ve golsüz beraberlikle döndü.Dört puanla dördüncü sırada yer aldı bu sonuçla Tavşanlı Linyitspor.Ligin üçüncü haftasında bir başka Tavşanlı takımı Tepeciksporla ada stadında karşılaştık.Müsabakayı 2-0 kazanan taraf Tavşanlı Linyitspor olurken gollerin ikiside ilk yarıda Mert Türkileri’den geldi.
Dördüncü haftada Edremitspor deplasmanına gitti Tavşanlı Linyitspor.İlk yarıda Emre Berkan Kahvecioğlu ikinci yarıda Mert Türkileri’nin golü ile iki farkla öne geçtiği maçın 90+2. dakikasında rakibin Ali Yücel Aydın ile attığı gole rağmen 2-1 galibiyetle döndü. Beşinci hafta gene ada stadı bir diğer Tavşanlı takımı Akıncılarspor.Favori olarak çıktığı karşılaşmada 90.dakikada Muzaffer Kılıç’ın attığı gole engel olamayınca sahadan 1-1 lik beraberlikle ayrıldı.Tavşanlı Linyitspor 61. dakikada Oğuzhan Türkmen’in attığı gol ile 1- 0 öne geçmişti.
Beşinci hafta sonunda 11 puanla ikinci sırada yer alıyor Tavşanlı Linyitspor.Attığı gol yedi,yediği gol sayısı ise üç.İlk beş takım arasında Kuştepespor ile birlikte yedi golle en az gol atan takım.Yediği üç gol ilede lider Sultanbeylispor ile iki takımdan birisi.

Bir diğer takımımız Tepecikspor,Büyükçekmece Mimarobaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak başladı lige.ilk yarıda Hamza Can Başak’ın golü ile 1-0 öne geçmişlerdi.İkinci yarı rakip,Uğurcan Köse ile beraberliği yakalayıp Ahmet Gündoğdu ile 2-1 öne geçti.Maça noktayı Halil Mercan koydu ve Tepecikspor BAL da ilk maçında deplasmanda yenilmeden döndü.İkinci maçta ada stadında Bozcaadasporu konuk etti Tepecikspor.13. dakikada Reşi,t Akbulut’un kornerden attığı muhteşem gol ile 1-0 öne geçtiler.Ancak skoru tutamadılar Bozcaadaspor 16.dakikada Ömer Demircan ile çabuk cevap verdi.Maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.
Üçüncü hafta gene ada stadındaydılar ve Tavşanlı Linyitspora 2-0 kaybettiler.Dördüncü hafta Gönen Belediyesporu ağırladılar ada stadında.Golle başlayıp golle bitirdiler diyebiliriz.10. dakikada Emin Ablak ile 1- 0 öne geçtiler.90.dakikada Serkan Sarıkaya maçın sonucunu 2-0 olarak belirledi.Beşinci hafta gene bir deplasman ve gene beraberlik.Aslında bize göre favori olan Taraf Tepecikspordu.İstanbul Beylikdüzü karşısında 1-0 geriye düştüler.Abdülkadir Uzun’un 81 de attığı gol beraberliği ve bir puanı getirdi.
Tepecikspor altı puanla yedinci sırada yer alıyor.Attığı gol sayısı yediği gol sayısına eşit her ikiside 6.Az gol atıyor az gol yiyor demek mümkün.

Akıncılarspor bu haftaya kadar pek iç açıcı sonuçlar almadı denilebilir.Bir galibiyetleri,bir beraberlikleri ve üç yenilgileri var.Topladıkları puan dört.Attıkları gol sayısı dört yedikleri gol sayısı on iki.İstanbul Beylikdüzü ve Burhaniye Belediyespor ile birlikte en az gol atan üç takımdan birisi.Yedikleri gol sayısı on iki ve on beş gol yiyen Kuruçeşmespor ile birlikte gurubun en çok gol yiyen iki takımından birisi.
Verileri TFF sitesinden derlediğimizi belirterek noktalayalım.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.