Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 10.GRUP VE ERİYEN TAVŞANLI LİNYİT

BAL 10.grup müsabakalarında 9.hafta maçları tamamlandı bile.Zaman hızla akıp geçiyor,ligin ilk hafta maçları,dün gibi aklımızda daha bizim.Anadolu Üniversitesi,Yeşilköy ve Bozuyük Vitraspor haftayı deplasmanda üç puan alarak kapattılar.Şaka gibi bir grupta yer alıyoruz.İki maçını izlediğimiz Anadolu Üniversitesi yenilgisiz lider.Alibeyköyspor iki puan eksiği ile grup ikincisi.Bizim umut bağladığımız takımlar,maalesef başarısız.

 

20 kasım dum üni

İlimizde en iyi takım 8 maçta topladığı 15 puanla 3.sırada bulunan Kütahyaspor.Liderin bir maçı fazla olduğuna göre aralarında beş puan fark diye düşünülebilir.Bakın bazıları hadi canım sende diyebilir de,biz ilimizin takımı Kütahyasporun şampiyon olmasını isteriz.Şu anda içimizdeki en güçlü adaydır,şampiyon olmayı becerebilmesi,herkes için hayırlı olacaktır.Zaten yakından tanıyanlar da bilir ki,biz Kütahyasporun,üçüncü ligden düşmesini de hiç istememiştik.Neyse haftanın en farklı sonucunu Alibeyköyspor aldı,Beyköybelediyesporu 5-0 yenerek deyip,T.linyitspora gelelim.

 

20 kasım linyit fatih vili20 kasım besler çıkış

Tavşanlı Linyitspor,sezona umutlu başladı başlamasına da,her geçen hafta eriyor.Kazanmayı unuttular iyice,kağıt üzerinde iyi olmanın sahada maç kazanmaya yetmediğini kanıtlıyor Tavşanlı Linyitspor.Rakibi Dumlupınar Üniversitesisporu küçümsemek adına söylemiyoruz ama sen bu maçı kazanamayacaksan,hangi maçı kazanacaksın diye sormadan edemiyor insan.

 

20 kasım linyit ölçen daş

Şimdi eğri oturup,doğru konuşalım,ham hayal görmenin anlamı yok.T.Linyitsporun şampiyonluk rüyası bitmiştir.Bizim en son Linyitsporla ilgili yazımızı dikkate almaları gerekir.Verimsiz ve takıma yararı olamayacağı belli futbolcular ile yollar ayrılmalıdır.Yerlerine futbolcu aramak yerine,U 19 takımından gençler monte edilmeli ve yola öyle devam edilmelidir.Böyle yapılması,maddi açıdan da kulübe yük getirmeyecek,ve umut bağladığımız gençlerimize fırsat ve imkan verilmiş olacaktır.

Küme düşeriz böyle yaparsak,dienleri duyar gibiyim.Düşelim kardeşim,her hafta umutlanıp,sonrasında,hüsrana uğramaktansa,küme düşeceğimizi bilir,ona göre davranırız.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.