Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 10.GRUP TAKIMLARIMIZ

BAL 10. Grupta hepimizin bildiği gibi dört takımla mücadele ediyoruz.Aslında Kütahya ili olarak BAL da üç takımlık kontenjanımız var.Kütahyaspor geçtiğimiz sezon 3.ligden düştüğü için otomatik olarak bu yıl için dört takımla oynadık.Kontenjanımız gereği ilimizin BAL da üç takımla oynaması gerektiğinden lig bitiminde küme düşecek takım sayısı sporseverlerin kafasını karıştırıyor.Öncelikle Kütahyasporun şampiyon olamaması durumunu değerlendirip konuyu açıklığa kavuşturmaya çalışalım.

Sıralamada en üstte kalan takım BAL da oynamaya devam edecek.En üstten ikinci sırada olan takım,süper amatör ligde ikinci olan takımla play out oynayacak ve kazanan BAL da oynama hakkını elde edecek.Sıralamada 3 ve 4.üncü olan iki takım süper amatör lige düşecek.Süper amatör lig şampiyonu direk olarak BAL da oynama hakkını kazanacak.

Ķütahyasporun şampiyon olması halinde durum değişiyor doğal olarak.Şu an ligde olan üç takımımızdan en üstte olan BAL da oynamaya devam edecek.Onun altında kalan takım süper amatör lig ikincisi ile play out oynayacak ve kazanan BAL da oynayacak.Son sırada olan süper amatör lige düşecek ve tabiki süper amatör şampiyonu BAL da oynama hakkını zaten elde edecek.

Hadi gelin hep birlikte Kütahyaspor şampiyon olsun diye dua edelim.Tavşanlı takımlarının menfeati bu tezimizi desteklemeyi gerektirmektedir.

BAL 10. grup şampiyonluğunu kimin alabileceğini ve T.Linyitspor ile Moymulsporun durumunu başka bir yazıda değerlendirmeye çalışacagız.Görünen o ki ligin 24. haftası düğümün çözüldüğü hafta olacaktır.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.