Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAL 10.GRUP HAFTANIN MAÇLARI

BAL 10.grup  müsabakaları 21.10.2017 Cumartesi günü,Kurtuluşspor ile Anadolu Üniversitesispor maçı ile başlayacak.Bir anlamda Eskişehir derbisi demekte mümkün bu maç için.

Diğer maçların tamamı 22.10.2017 Pazar günü yapılacak.Tavşanlı Linyitspor ADA stadında Yeşilköysporu konuk edecek.Cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak bu maçta,T.Linyitspor,üç haftalık yenilgi derisine son verip,çıkışa başlamak peşinde.

 

13 EKİM SELİM13 EKİM MOYMUL

Moymulspor Kaynaşlı Belediyespor deplasmanına gidiyor.Rakibi ile aynı puana sahip olan Moymulspor,rakibinden iki misli fazla gol atmış.Kütahyaspor evinde,Kurtuluşspora karşı aldığı şok yenilgiyi telafi edebilirim düşüncesi ile Alibeyköyspor deplasmanına gidiyor.Dumlupınar Üniversitesispor,evinde Tavşanlı Linyitsporu yenen Feriköy ile karşılaşacak.Hedefleri,beşinci maçlarında üç puanla tanışmak.

 

19 ekim daş8 ekim besler

KURTULUŞSPOR       ANADOLU ÜNİVERSİTESİSPOR

ALİBEYKÖY                 KÜTAHYASPOR

KAYNAŞLI BLD.         MOYMULSPOR

BOZUYÜK VİTRA      BEYKÖY BELEDİYESPOR

T.LİNYİTSPOR           YEŞİLKÖY

DUMLUPINAR ÜNV.   FERİKÖY

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.