Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

BAĞLIKSPOR AVANTAJ YAKALADI

GENÇLERGÜCÜSPOR:Gültekin Demir-Onur Durak-Alaaddin Furkan Kısa-Mert Şahin-İsmail Asa-İsmail Özer-Atakan Koçak(Hüseyin Özel)-Canip Büber-Hasan Korkmaz-Emre Kaygısız- İbrahim Çetinkaya YEDEK OYUNCULAR:Alican Kasal-Kadir Aldemir-Hüseyin Özel

Teknik sorumlu:İbrahim Karakaya

18 kasım gençlergücü

BAĞLIKSPOR:Mahmut Güçlü-Ali Solak-Sabri Kurt-Emirhan Şahin-Erhan Koloğlu-Mustafa Özbek-İsmet Avcı-Muammer Akın-Ömer Dursun-Ramazan Gündüz-Hasan Özkan YEDEK OYUNCULAR:Zekeriya Solak-Ömer Faruk Kaymak-Mustafa Varol-Halil İbrahim Zeybek-Fatih Bozdağ-Halil Çağlar-Beytullah Erkul

Teknik sorumlu Ahmet Saka

Tavşanlı 1. amatör ligi A grubunda ligde kalma mücadelesinde,Bağlıkspor Gençlergücüsporu 4-2 mağlup ederek avantajlı duruma geçti.

18 kasım saka

Maçın ilk yarısını Bağlıkspor,Hasan Özkan ve Ramazan Gündüz’ün golleri ile 2-0 önde bitirdi.25 dakikada Mustafa Özbek ile Alaadin Furkan Kısa arasındaki tartışmayla başlayan gerkinlik,Bağlıksporlu yedek futbolcu Halil Çağlar ve Bağlıkspor teknik direktörü Ahmet Saka’nın oyundan ihracı ile geçiştirildi.Teknik sorumlu Ahmet Saka’nın ihracına anlam veremedik doğrusu..

18 kasım bağlık 10

Maçın ikinci yarısında,Bağlıkspor 48 ve 55. dakikalarda İsmet Avcı ile 4-0 lık sonucu yakaladı.Gençlergücüspor,65 de Emre Kaygısız ve 72 de Onur Durak’la iki gol bulabildi.

Maçın son dakikalarında,Bağlıkspor adına iki gol attı Ramazan Gündüz,ama pozisyonun ikisi de net ofsayttı.Maçın hakemleri doğru kararla golleri geçersiz saydı.Bu pozisyonlardan sonra gene Ramazan Gündüz,çok net pozisyonda,kaleci ile karşı karşıya pozisyonda topu üstten auta attı.

18 kasım bağlık kaptan canip

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.