Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ATLASSPOR KULÜBÜ TAVŞANLI’DA

Merkezi İstanbul’da olan Atlas Spor kulübü,Tavşanlı’da Resul Tamer Kıran öncülüğünde ilk şubesini açtı.Tavşanlı’yı tercih etme nedenleri,kulüp sahibinin,Tavşanlı’lı olması.Mehmet Berk Güngör eski futbolculardan,babası rahmetli Emin Güngör.Amcası halen Tavşanlı’da tuhafiyecilik yapan Enver Güngör.Bilgileri aldığımız kişi ,elbette Atlassporu Tavşanlı’da temsil edecek olan R.Tamer Kıran.Konu hakkında konuştuğumuz R.Tamer Kıran’ın şimdilik sitemize kısa açıklaması şöyle:

23 eylül atlas tamer

Tavşanlı’da yeteri kadar futbol kulübü olduğunu ve kulüplerimizin de bu işle meşgul olduğunu düşünenler olabilir.Ancak futbol yaşamına başlarken ilk hocası olduğum,Mehmet Berk’le,yaptığımız görüşmelerde,Atlas spor kulübünün,Tavşanlı’da faaliyet göstermesi ve benim de bu işin başında olmam istenmesi,proje olarak aklıma yattı.Tavşanlı futboluna katkıda bulunabilmek adına bir yola çıktık.Projemizi hayata geçirmek adına,geç kalmamak için,22.09.2018 Cumartesi günü de çalışmalarımıza başladık.Bu çalışmaları başlangıç olarak haftada bir gün yapacağız.Çalışacağımız tesisler,ULUCAMİ MAHALLESİ VALİ SOKAK da bulunan DEPAR futbol tesisleri.Tavşanlı’lı sporsever ailelerin ATLASSPOR futbol kulübüne ilgi göstereceğine inanıyorum.Hasan Akçin ağabeyiminde projemizde bizle beraber olduğunu da belirteyim.

Mehmet Berk Güngör’de ilk gün için,R.Tamer Kıran ve sporcu velilerine hitaben bir mesaj yollamış.

23 eylül atlas mesut

Hocalarım, sevgili sporcu kardeşlerim ve değerli aileleri; hepinize İstanbul’dan selamlarımı iletiyorum. Türk Futbolu’nun gelişimi ve kaliteli sporcu yetiştirmek için oluşturduğumuz bu yapının İstanbul dışındaki ilk temsilcileri sizlersiniz. Futbol hayatına atılmamda büyük emekleri olan, benim ilk hocalığımı yapmış belki de bu yapının oluşumuna vesile olmuş sevgili Tamer Kıran hocam da sizlerle birlikte. İnanıyorumki büyük hedeflerle çıktığımız bu yolda, sizlerin ve üzerimde emeği olan hocalarımın da katkılarıyla çok güzel yarınlar göreceğiz. Bana desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen hocam vesilesiyle, çocuklarınızın daha iyi şartlarda spor yapabilmeleri adına küçük hediyeler ve spor malzemeleri gönderdim. Umarım yakın gelecekte hepsi birer yıldız adayı olur ve bizde en az sizin kadar evlatlarımızla gurur duyarız. Cömertlik olmayınca malın, vefa olmayınca dostun hayrı yok derler, gelecekte benim hocamdan aldığım bu bayrağı sporcu kardeşlerimin de aynı şekilde taşımasını temenni ediyorum. Büyük Atlas Spor ailesine tekrar hoş geldiniz diyerek sizi Allah’a emanet ediyorum. Saygıyla, sevgiyle, sporla kalın!

23 eylül atlas 35

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.