Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ATATÜRK KUPASI

Tavşanlı’da Erdem Gençlikspor kulübü,başkan Güney Erdem ve yöneticileri,10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 80. ölüm yıl dönümünde,gene bir juniorlar turnuvasını gerçekleştirdiler.ATATÜRK adına düzenlenen turnuva elbette ilgimizi çekti.Başından sonuna kadar,keyifle izledik.Tavşanlı amatör sporuna gönül veren,futbol adamlarıyla sporseverlerle,kısa kısa sohbetlerde gerçekleştirdik.Kah futbol konuştuk,kah takıldık,kimilerine.Yazmaya çalışacağız aklımızda kaldığı kadar,atladıklarımız olursa da hoş görsünler bizi.Öncelikle turnuva organizatörlerini ve katılımcı takımlar ve teknik sorumlularını hatırlamakta yarar var.

11 kasım altay güney göçmen

Kısaca ATATÜRK KUPASI dediğimiz turnuvanın tam adını yazalım.ERDEMSPOR JUNİOR CUP “ATATÜRK KUPASI”MİNİKLER FUTBOL TURNUVASI.Organizasyon koordinatörü Güney Erdem.Organizasyon komitesi de,Burhan Zorba,Bülent Geren,Burhan Sezer,Nergis Erdem ve Ufuk Anılmış isimlerinden oluşmuş.

11 kasım erdem gençlik güney sezer

Katılımcı futbol okulları ve kulüpleri de tekrar belirtmekte yarar var.Altay,Altınordu,Fenerbahçe,Galatasaray ve Trabzonspor.Turnuva organizatörü olması nedeniyle Erdem Gençlikspor kulübü ve kız futbol takımı ile Akıncılarspor kulübü.Akıncılarsporu kız futbol takımının,bir gösteri maçı ile yetindiğini belirtelim.

11 kasım güney açılış

Teknik sorumluları şöyle futbol okullarının.Altay-Aydın Taşatar,Altınordu-Hasan Bayrampınar,Fenerbahçe-Erdi Kaloğlu,Galatasaray-Ömer Utku Özenç ve Samet Çamlı,Trabzonspor-Çetin Öztürk,Ahmet Bayram ve Soner Sarıtaş.Erdem Gençlikspor kulübü-Burhan Sezer.Ve Akıncılarspor kız futbol takımı sorumlusu Murat Göçmen.

Turnuvada,bütün müsabakalarda,hakemliği,eski hakemlerimizden Erol Gündüz’ün yaptığını da unutmuyoruz tabi.

11 kasım füsün bşkn açılış

Turnuva Güney Erdem’in açılış konuşması ile başladı.Açılışa Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız’da katıldı.ATATÜRK için iki dakikalık saygı duruşu ve İstiklal marşımızın arkasından,Trabzonspor-Altay futbol okulu müsabakasıyla başladı turnuva.

11 kasım gs trabzon

Turnuvanın başlamasından hemen önce Hasan Akçin ağabeyle konuştuk.Tavşanlı amatör futbolunun duayenlerindendir bize göre.Maşallahı var,yaşı biraz ilerledi gibi ama hala futbolun içinde.Tavşanlı Gençliksporun alt yapısına da emek veriyor hala.Aslında sevindiğimiz biraz da şaşırdığımız,teyze oğlumuz Yaşar Göçmen abimizi görmek oldu.Murat hocanın da babasıdır,ama kendisi pek ilgilenmez futbolla.Hayırdır dedik bilerek de,torun peşine geldiğini biliyoruz tabi.Çoktandır görüşmemiştik,iyi geldi bana Yaşar abimle sohbet etmek.

11 kasım ben yaşar abim

Akıncılarspor kulüp başkanı,Ahmet Göktürk de turnuvanın başından sonuna kort sahadaydı.Ama olacak o kadar,turnuvada hem Akıncılarspor kız takımı,hem Altay futbol okulu var.Bir ara,alt yapı sorumlusu Emrullah Alparslan’la birlikte oturdular.Emrullah hoca,çekirdek çitliyor,ne oluyor hocam dedik,kabukları yere atıyor diye.Güldü,açtı avucunu,kabuklar elinde,biz de güldük.

11 kasım ben deniz berk

T.Linyitspor eski teknik adamlarından,Ahmet Erdinç ve Burhan Zorba birlikte geldiler.MHP ilçe başkanı,Hasan Aydoğan’la beraberdiler.Sonrasında,Murat Göçmen’le bayağı bir sohbete daldılar.Akıncılarspor genel kaptanı,Cengiz Bektaş ve Gençlergücü teknik direktörü İbrahim Karakaya’nın sohbetine biz de maydonoz olduk.Karakaya hocam Linyitspora sempati ile bakar,Gaziosmanpaşaspor maçını kazanırız diyor.

11 kasım fener gs çamlı

 

Turnuva uzun sürdü denilebilir,arada torunumuz Deniz Berk’le meşgul olmaya çalıştık.Kapanış seremonisine biraz canı sıkılsa da,keyifli ve neşeliydi Deniz Berk’de.Arada malzeme çantasını,şuna sahip ol dede diye bize tutuşturdu başka konu.

11 kasım emrullah

Ara ara,sigara molası için kapının önünde de olduk.Beyköyspor kulüp başkanı Harun Büber’i gördük çıkarken.Büber başkan,karakovaya inmemişsin dedi de,kısaca ATATÜRK ve torun var bugün diye yanıtladık.Hemen peşinden,Moymulsporlu futbolcular,Mehmet Topçu ve Samet Çamlı geldiler.Maçlarını 2-0 kazandıklarını öğrenmiştik,tebrik ettik.Samet Çamlı aynı zamanda,Galatasaray futbol okulunda sorumlu.Lakabı da ETO’dur,ama sanrofor değildir o da başka.Bu sezon Bozbelenlilersporda oynayan Tunahan Öztürk’ü gördük,sakatlığı vardı ne durumdasın diye sorduk.Ocak ayında ameliyat olacakmış,çapraz bağlarında sorun varmış.Ama futbol oynamaya devam ediyorsun,nasıl oluyor bu diye üsteledik.Genç,futbola hevesli oynamak isteği ağır basıyor.Belki ukalalık ettik ama,oynama futbol bu aralar  o zaman dedik.Önce ameliyat ve sağlığın sonra futbol gelmeli.

11 kasım kapanış ilçe bşknları

Bülent Geren,yaşadığı sakatlığı tam olarak atlamadı daha.Bu nedenle gecikmeli geldi turnuvaya.Kuruçayspor teknik direktörü Hüseyin Şentürk,aynı zamanda TÜFAD Kütahya şubesi yönetim kurulundadır.Bir ara telefonla aramıştık da görüşememiştik.Hayırdır hocam,telefonlar açılmıyor diye takıldık,zamansız arıyorsun denk düşmedi yanıtını aldık.

11 kasım bünyamin ve devran

Bünyamin Asa da sanki geç kaldı gibi.Oğlu Devran,Erdem Gençliksporda oynuyor.Bırakmaz o da oğlu’nun peşini,bir taraftan da Güney Erdem ve Burhan hocalara yardımcı olmaya çalışır.Bizim evlat Mustafa’da gecikmeli geldi,o da nasıl olsa sen varsın baba diye geçiştirdi.Neyse,gün en azından kendimiz için keyifli olunca,epeyce uzattık gibi.Kapanıştan bahsedip noktalayalım.

11 kasım kapanış fsn bşkn

Kapanış seromoniside Güney Erdem tarafından yönetildi.Katılı8mcı sporcu ve teknik adamlara sertifika ve futbol okullarına birer kupa verildi.Ödülü verenler arasında,AK PARTİ ilçe başkanı Nejat Tülek,CHP ilçe başkanı Füsun Aktakka Yıldız,MHP ilçe başkanı Hasan Aydoğan,Ahmet Erdinç ve diğer ilgililer vardı.

11 kasım ben tülek sertifika

Erdem Gençlikspor kulübü yetkilileri,sağolsunlar düzenledikleri organizasyonlarda bizi de unutmuyorlar.ATATÜRK turnuvasında da bize ve oğlumuz Mustafa’ya da sertifika vermek nezaketini gösterdiler.Hem benim için hem oğlum için düzenledikleri sertifikayı Nejat Tülek’den almak güzel bir anı oldu.

11 kasım deniz madalya11 kasım kapanış final

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.