Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ATAMAYANA ATARLAR VEYA İLAHİ ADALET

Aslında hafta başından beri,bütün amatör spor meraklılarının beklediği maçtı,Tepecikspor ile Gençlergücü arasındaki maç.Tavşanlı-Domaniç 2. amatör lig B grubunda,zirveye şekil verecek belki en önemli maçtı.Nitekim izleyici açısından,sanırım karakova stadını dolduran maç oldu.Yoğun ilginin olduğunu ve çok sayıda sporseverin izlediğini söyleyebiliriz.

Maç da beklendiği gibi geçti diyebiliriz.İlk yarı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti de,öyle aman aman gol pozisyonu yoktu.Aklımızda kalan bu yarı için,Tepecikspordan Talha ve Gençlergücünden Ali’nin pozisyonlarıdır.Ve ilk yarı için başa baş geçti demek de yanlış olmaz.

 

18 mart hakan

İkinci yarı ise Tepeciksporun büyük üstünlüğü altında geçti.45 dakika rakibini kendi yarı alanlarına hapsettiler.Serkan Türker’le üç ve Hakan Demir’le bir net gol pozisyonundan yararlanamadılar.Gençlergücü kalecisi Alican,çok başarılıydı bu pozisyonlarda.Bir de Serkan Türker’in onsekiz içinden güzel şutunu mükemmel bir şekilde kornere atması var.Sahada yer alan her iki takım futbolcularının tamamını kutluyoruz.Alican’ı daözellikle tebrik ediyoruz.

Bu kadar net pozisyonları değerlendiremeyince Tepecikspor.Futbolun atamayana atarlar kuralı işledi.Gençlergücünün kontra atağında Emir topu kendi kalesine attı.Maçın skoru da bu gol oldu,1-0 Gençlergücü galip.Tabi maçın son anlarında M.Ali Burkay’ın çok uzaklardan kaleye yolladığı topu kaleci Batur’un kornere yollaması ve kullanılan kornerde Hüseyin’in vuruşunun direkten dönmesi de Gençlergücünün şanssızlığı.

 

18 mart emre türker

Tabi ilahi adalet derken kast ettiğimiz konu da var.Maçın 65. dakikasında kendi kalesine golü atan Emir’in rakibi Hüseyin’e çok sert hareketi var.Pozisyon kesin kırmızı kart,veremedi hakem.Allah’ında gücüne gitmiş olmalı bu durum,sahada kalmaması gerekene kendi kalesine gol attırdı.

Tepecik taraftarı agresif yapıya sahip genel olarak.Aralarında izledik maçı içlerinde sağ duyulu olanlarda var.Küfürlere ve sahaya atılan yabancı maddelere başta onlar tepki gösterdiler de çok fazla patırdı gürültü çıkmadı.Anlatmaya çalıştığımız kırmızı kartlık pozisyonda da sahaların meşhur galiz küfürünü salladılar.Sahaya ineriz……Nereye iniyorsun kardeşim dağ başında mısın?Kim bilir ettiğiniz o küfür de Allah’ın gücüne gitmiştir.Üst düzey teknik adama ve futbolculara sahip olup iyi futbol oynayan bir ekibin taraftarı da üst düzey olmalı diye düşünürüz.

 

18 mart tepecik taraftar

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.