Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ASLIYÜKSEK-HİDAYEYOĞLU-GÜNEY ERDEM-ŞAFAK EREN-BÜBER HOCA

Keyifliyiz diyebilirim,bir fıkra ile başlayıp sonrasında kısa kısa yazarız.
Vatandaşın biri papağan satın almak ister girer bir dükkana.Gözüne ilk çarpan güzel bir papağanın fiatını sorar.On bin lira yanıtını alır.Bu ne kardeşim der bir papağan bu fiat çok değil mi?Öyle demeyin efendim der satıcı,bu papağan tam beşbin kelime bilir ve iki haneli rakamları çarpabilir.Başka bir papağanın fiatını sorduğunda bu kez on bin lira yanıtını alır.Bre aman demesine kalmadan satıcı,efendim bu papağan tam on bin kelime bilir,üç haneli rakamları çarpabildiği gibi toplama çıkarma bölme işlemlerini de bilir.Vay anam deyip fiatının makul olacağını düşündüğü bir başka papağana yönelip fiatını sorar.Fiat uçuktur yirmi bin lira der satıcı son papağan için.Bre aman bunun öze3llikleri nelermiş diye atılır alıcı.Valla onu bizde bilmiyoruz der satıcı,bunun bildiği on kelimedir hepsi.Matematikden falan da anlamaz.Ama şu ikisi,buna sürekli başkanım diye hitap ediyor.
BAL acayip bir lig açılımı bölgesel amatör lig.Ne demek amatör,bir işi,kazanç kaynağı görmeden zevk için yapan kişi demek.Ama gelin görün BAL en aşağıdan en yukarıya neredeyse bütün bireylerin kazanç kapısıdır.Hatta futbol piyasasında şöylenen şudur,bu ligde söz konusu edilen paralar 2.ve 3. liglerde bile yok.Bunun yanında kulüplerle,teknik adamlar ve futbolcular arasında noter onaylı sözleşme bile aranmıyor.Sezon başı anlaştım diyen futbolcu canı sıkılınca,çok rahat bir şekilde hadi bana eyvallah diyebiliyor.Ya da kulüpler,kardeşim anlaşmıştık ama,sen bize yaramazsın hadi sana güle güle diyebiliyor.

Başka bir konu da şu.Biz takımlarımızın sosyal medya hesaplarını da takip etmeye çalışıyoruz,haber alma açısından.Ancak şu var takımlarımız şu futbolcu ile bu futbolcu ile anlaştık haberini veriyor.Sonrasında o futbolcu ayrılıyor takımdan,tek kelime bilgi yok bu konuda.Örneğin Çağlayan Azotspor Ersin Aslıyüksek ile anlaştığını duyurmuştu.Ayrılmış takımdan bu futbolcu,ayrıldığı bilgisini kendisinden aldık.Tavşanlı Linyitsporda da Batuhan Hidayetoğlu ayrılmış.Bu bilgiyide genel kaptan sayın Hüseyin Yeğen’den edindik.
Bir de Dünya Gençlik ve spor konfederasyonu var.Başkanlığını Türker Aygündüz yapıyor.Misyonlarını şu şekilde açıklıyor bu konferasyon:
Dünya Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak misyonumuz milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kendisiyle barışık, vizyon sahibi, güven duyulan, sevgi dolu, saygılı, hukuka bağlı, diyaloğa açık, eğitimli, başarılı, sorumluluk sahibi, zararlı alışkanlıklardan uzak, insanlık değerlerini baş tacı eden, evrensel değerlere saygılı, ilkeli, güzel ahlak sahibi, özü sözü bir olan, başarıya odaklı gençleri yetiştirmektir. Ülkelerin geleceği ve teminatı olan Dünya Gençliğinin ortak talebi olan barış, kardeşlik, sevgi, adalet ve huzur için, gençlerin çok iyi bir şekilde yetiştirilmesini sağlamak vizyonumuzu oluşturmaktadır.

İşte bu konfedrasyonun Tavşanlı temsilciliğine sayın Güney Erdem atandı.Güney Erdem’i kutluyoruz.Bu konfedarasyonun Kütahya temsilciliğine de usta gazeteci Şafak Eren atanmıştı.Görevi önce kabul ettiğini açıklayan sayın Eren sonrasında işlerinin yoğunluğu nedeni ile görevi iade ettiğini duyurdu.
Geçtiğimiz günlerde amatör futbolumuzun teknik adamlarından Mıstafa Nüber’in babası Canip Büber vefat etti.Aynı zamanda amatör futbolcularımız Ahmet ve Canip Büber’inde dedesi oluyor.Allah rahmet etsin diyor ve bütün aileye sabır diliyoruz.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.