Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ASLINDA AMATÖRLERDE BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

Pandeminin yurdumda en çok etkilediği kesimlerden biri de amatör futbolumuz oldu demek yanlış olmaz.Aylardır amatörler ve özellikle BAL oynatılısın mı oynatılmasın mı tartışmaları sürüyor.Futbolsuz geçen dönemde ise TFF nin olaya gerçekçi bir çözüm bulmak yerine işi sürüncemeye bırakması da gözler önünde.
Son olarak geçtiğimiz hafta içerisinde TFF BAL ligini oynatmayı planladığını açıkladı.Ancak yapılan planlamada amatör liglerin ne zaman başlatılacağına dair bir tarih yok.Net olan bir tarih var futbolcu transferlerinin ne zaman başlayacağı hakkında.15 Şubat 2021 tarihinde futbolcu transferleri resmen başlayacak.
Diğer taraftan geçtiğimiz günlerde sosyal medyada İstanbul takımlarının BAL ın başlamasına sıcak bakmadığı dedikodusu yayıldı.Bu takımların isimleri de şöyle:Cevizli Anadolu-Kavacık-Dudullu-Beykoz-Kayaşehir-Yeniköy-Bakırköy-Yeşilköy-TED Koleji ve Vefaspor.


Bu takımların tamamının BAL katılım ücretini TFF ye yatırdıkları göz önünde tutulursa,şimdi neden sorun çıkarmaya çalıştıklarını da anlamak güç.
İlimizden BAL a katılacak takımlara da kısaca değinelim.Yeşilayspor ve E.Ç.Çağlayan Azotspor takımlarını büyük çölçüde oluşturdular.Futbolcu trtansferleri resmen başlamamış olsa da,takımlarını oluşturup sosyal medyada ki resmi hesaplarından duyurdular.
Tavşanlı Linyitspor en temkinli davranan takımlarımızdan.Resmi hesaplarından sınırlı sayıda anlaştıkları futbolcu ismi açıkladılar.Edindiğimiz bilgiler Tavşanlı Linyitsporun da yeterli futbolcu ile anlaştığı ve bazı futbolcularla görüşmeye devam ettiği.Hatta olası bir lig başlangıcı halinde kamp programının planlandığı bilgisini de yazabiliriz.Eğriye eğri doğruya doğru,bu pandemi sürecinde başkan sayın Akın Şirin ve yönetimin doğru davranış içerisinde olduğunu söyleyebiliriz.


BAL temsilcilerimiz içerisinde en kapalı kutu olan Dumlupınar Üniversitesispor.Biliniyor takım kadrosu okulun öğrencilerinden oluşuyor.Bizim aklımıza takılan konu şudur.Diyelim TFF yarın başlama tarihini açıkladı.Ama bu başlama tarihinde ve devamında üniversite de yüz yüze eğitim başlamazsa ne olacaktır?
Açıkcası bu sene için BAL ve amatör liglerin oynatılacağına bizim pek aklımız kesmiyor.Ama her şeye rağmen en kısa süre içerisinde amatör liglerin de oynatılmasından yana olduğumuzu söyleyelim

 

 

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.