Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Kütahya Haber

Aslanapa’ya Mobese sistemi kurulacak

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortam içinde yaşaması amacıyla MOBESE sistemi kurulacağı bildirildi.

Aslanapa güvenliği için, Savunma Sanayi Müsteşarlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğü arasında ortak yürütülen Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Plaka Tanıma Sistemi (KGYS ve PTS) projesi kapsamında Aslanapa İlçe merkezi ile ilçenin giriş çıkışı MOBESE kameraları ile kontrol edilecek. MOBESE sistemi kurma çalışmaları çerçevesinde Aslanapa Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Mahallesi, Yalnızsaray Mahallesi ve Pınarbaşı Mahallesinin 7 noktasına monte edilecek sabit ve hareketli kamera noktalarının tespitleri yapıldı. Ayrıca İlçenin Kütahya ve Altıntaş giriş ve çıkışlarına 2 adet Plaka Tanıma Sistemi (PTS) özelliği bulunan kamera takılacak. Kameralar Aslanapa İlçe Emniyet Amirliği’nden 24 saat takip edilecek.(YD-EFE)

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.