Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLURMUŞ

Şimdi bizim geçtiğimiz Pazar günü bilebildiğimiz iki hazırlık maçı vardı.Kütahya’da Kütahyaspor ile Moymulspor.Tavşanlı’da,Bozbelenspor ile,Ömerbeyspor.Üçüncüsü de varmış,Beyköyspor ile Hanımçeşmespor.Onu da Mehmet Erdal hocadan duyduk.Neredesin diye sorduğumuzda,Karakovadayım maçı izliyorum yanıtını aldık.

Bizde yollandık karakovaya,Beyköy-Hanımçeşme maçının ikinci yarısına yetiştik.Tanıdık arkadaşlarla selamlaşıp,Ahmet Saka,İbrahim Karakaya,Mehmet Erdal ve abisi Erhan Erdal’ın yanına oturduk.İlk iki kişi Saka ve Karakaya faal teknik adam,izliyorlar takımları oyuncuları falan.Muhabbete bizde katıldık,ilk gözümüze takılan batı taraftaki kalede ağların olmayışıydı.Ben mi yaşlandım,kalede ağlar mı yok diye sordumda,ağlar yok yanıtı geldi.Daha da dikkatli baktık,köşegenlerde,korner bayrakları da yok.

27 ağustos ben erdal

Yazalım abi bunları dedi birisi de,kim dedi pek aklımda kalmadı.Hocalarım ben yazarım yazmasına da,sizde hangi mercide dile getirecekseniz getirmelisiniz cevabını da yapıştırmayı ihmal etmedik.Evet hazırlık maçı da olsa,konu ufak tefek gibi de görünse,bizce önemli.Tabi bu tedbiri alacak merci,ilçe spor müdürlüğü.Biz de ilçe spor müdürümüz sayın Mehmet Demiralp’a duyuralım.Ayrıntı gibi ancak dikkatli olunmalı diye düşünüyoruz.

27 ağusatos tribün çöp

Tabi aslında,kulüplerimizin de dikkat etmesi gereken konular var.Bizce önemlisi mesela hakem meselesi.İkinci maç,Bozbelenspor ilr Ömerbeyspor arasında.Maçı kim yönetiyor,Ömerbeyspor başkanı.Ligin başlamasına çok az süre kalmış,ciddi bir hazırlık maçının hafif kalmasına her iki kulüp,deyim yerinde ise çanak tutuyor.

27 ağustos tribün ayak

Güzel ata sözlerimiz vardır,biz de severiz ata sözlerimizi.Bir tanesi “aslan yattığı yerden belli olur”der.Ancak tribünlere göz attığımızda bu sözün havada kaldığını net olarak görüyoruz.Millet yediği çekirdeğin kabuklarını çok rahatlıkla umursamadan atıyor yerlere.Yahu ayıptır,bulundurun yanınızda bir poşet,yediğinizin,içtiğinizin pisliklerini bu poşetlere atın.

27 ağustos tribün çöp 11

Başka bir konu,koltukları hor kullanmak.Kardeşim koltukların üstüne tüneyen mi ararsın,ayaklarını önündeki koltuğa atan mı,hepsi mevcut.Sayın sporseverler,eğrisiyle doğrusuyla,eskiye oranla iyi bir tesis yapıldı mı,yapıldı.Bunun kıymetini bilmemiz gerekmez mi?Vurdumduymaz ve lakayt davranışlar la,bu tesislerin ömrünü kısaltırız.Demedi demeyin,böyle lakayt ve adam sendeci davranışlarla,bu tesisler,iki yılda gene mezbeleliğe döner.

27 ağustos beyköy başkan

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.