Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR.ALKIŞLAR OKTAY DOĞU VE İSMAİL AKÇİN’E

Amatör futbol sezonumuz geçen hafta U15 lerle başlamıştı.Bu hafta 1.amatör ligimizde başladı.Bizde günden güne ilçemiz amatör futbolu ile haşır neşir oldukça,soluğu karakovada alıyoruz.15.09.2018 Cumartesi günü de öyle oldu.

15 eylül ben sirke

U15 yaş grubu Tepecikspor ile T.Gençikspor müsabakası başlayalı neredeyse 10 dakika olmuştu.Tesislerden içeri g,rmeden trübünlerin bölümüne yöneldik.Yalçın Sirke sezonu açmış,hazırlıklarını tamamlamış çoktan.Çayımızı içtik,tribünlere çıktık.3 Eylülspor teknik direktörü Oktay Doğu,T.Gençlikspor yöneticisi İsmail Akçin,birlikte maç izliyorlar.Alt yapı maçı olduğu için,tek tük taraftar tribünlerde.

15 eylül doğu akçin

Hep ne diyoruz aslan yattığı yerden belli olur diyoruz.Bizim aslanlarımız(ki biz de onların içersindeyiz,ayırmıyoruz kendimizi de)yattığı yere pek önem vermiyor.Tribünlerde çekirdek kabuğunun haddi hesabı yok.Yerler yetmediği gibi,koltukların üstü de çekirdek kabuğu.Yerdeki,pet şişelerin,pet bardakların sayısı belirsiz.Oktay hocam ile iki lafladık,canımız sıkıldı görüntülere,tek başıma çay içmeye gittim Yalçın Sirke’ye.

Sonrası bana göre mükemmel görüntü.3 Eylülspor teknik sorumlusu Oktay Doğu ve T.Gençlikspor yöneticisi İsmail Akçin,birer poşet almış ellerine,tribünlerdeki pet şişe ve bardakları topluyorlar.Bende üşenmeyip onları takip ettim,bütün tribünlerin arasını ve tribgünle sahayı ayıran tel örgülerin arasındaki bütün atıkları topladılar.Yalçın Sirke’nin oralarda oluşundan belli,çöp bidonları var,bütün atıkları attılar bu bidonlara.

15 eylül ben tamer kale

İşlerini bitirip gene tribüne çıkınca,peşlerinden gittim yanlarına her ikisini de bütün içtenliğimizle tebrik ettim.Doğu hoca,şu çekirdek kabuklarını temizleyemedik diye hayıflanıyordu üstelik.Bu davranışın örnek olmasını diliyor,bütün tribün severleri bu konuda daha duyarlı olmaya çağırıyorum.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.