Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Spor Haberleri

ASLAN YATTIĞI YERDEN BELLİ OLUR 2

Biz halk arasında söylenen güzel sözleri de severiz,atasözlerini de,öz deyişleri de.Rahmetli babam da öyleydi aslında,atamıza çekeceğiz tabi,doğal olarak.Rahmetli babam yeri geldiğinde “eşek hoşaftan ne anlar” der gevrek gevrek gülerdi.Şöylesi de var,tuhaftır insan oğlu,eşek dersin kızar,aslan dersin aldırmaz.Aslında ikisi de hayvan ve düşünüldüğünde,eşek insana daha yararlı.Başka deyimlerde var elbette.”Deveye durumun nedir diye sormuşlar,sırtımdaki yük neyse de,en çok zoruma giden kervanın başındaki eşek”demiş.Her neyse…

4 eylül ada

Pazar günü ada stadında Moymulspor-Esk.Anadolu Üniversite maçındaydık bilindiği gibi,çünkü yazdık.Ancak konumuz maç değil tabi,tribünler.Ada stadındaki tribünler de pislik içinde.Maalesef maç izlemeye gelenler çok lakayt.Tribünlerde koltuklara tüneyenleri pek görmedik ama,özellikle yediği çekirdek kabuklarını yerlere atmakta kimse beis görmüyor.Yakışmıyor bu görüntüler bizlere.

4 eylül ada 11

Sonrasında R.Tamer Kıran’la karakovaya geçip,Bozbelenspor-Beyköyspor maçını izledik.Karakova da aynı durumda.Tribünler de her şey var.Koltukları hor kullanmak da işin cabası.Dikkatimizi çeken başka konu,saha içerisinde yedek kulübesi civarı.Ortalık boş su bardaklarından,şişelerinden geçilmiyor.Burada bütün amatör spor kulüplerindeki,yöneticilerin,teknik adamların,futbolcuların duyarlı olması lazım.Aslan yattığı yerden belli oluyorsa,spor takımlarımız da oynadığı sahadan belli oluyor.

4 eylül tedek kulübesi

Bir de şöyle bir konu var,biz burada bunları dile getirirken amacımız,ilçe spor müdürlüğünde ki görevliler işlerini yapmıyor demek değil.Zaten topu topu,üç görevli var,hangi birine yetişebilecekler?

Değerli takipçilerimiz bilirler,kafamıza takılan konuları,her fırsatta dile getirmeye çalışırız.Nasıl ki,bir zamanlar,mezbelelik yazıp durduk,bu kezde bu mevzuyu elimiz erdikçe dillendireceğiz.

4 eylül selim türker

Aslında ilçe spor müdürlüğüne de,kendimizce güzel bir önerimiz var.Hem ada stadının tribünlerini,hem karakova tesislerini kamera ile izlettirmeleri çözümün ilk aşaması olur gibi.Tesbit edersin kamera ile,temizliğe dikkat etmeyenleri,koltukları hor kullananları.Caydırıcı bir maddi ceza belirlersin,bakalım o zaman ne olur?Haaa bu kesilen maddi cezalar ne olacak derseniz,biriktirir biriktirir,amatör kulüplere pay edersiniz.Alın işte amatör kulüplerimize gelir kapısı.

Deveye sormuşlar,boynun neden eğri diye,nerem doğru ki demiş.

4 eylül es es

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.