Bizi Sosyal Medya'da Takip Edin

" Aramak İstediğiniz Kelimeyi Giriniz "

Tavşanlı Haberci

Tavşanlı Haberleri

Arslanbey ilkokulunda patlama

Tavşanlı’da şiddetli patlama sesi korkuttu. Arslanbey ilkokulu bahçesinde iki çocuğun belirsiz bir şekilde yaptığı işlem sonucu şiddetli patlama meydana geldi. 2 ağır yaralı çocuk derhal hastaneye sevk edildi. Patlamanın sebebi henüz belli değil. Olay yeri inceleme ekipleri araştırmalarını sürdürüyor. Olay yerindeki yapıştırıcı soğutucusu tüpleri dikkat çekti. Ayrıntılar bir sonraki haberde.

DSC_3397 DSC_3395

Okul bahçesinde patlamada 4 çocuk yaralandı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde çocukların bulduktan sonra götürdükleri okul bahçesinde kurcaladıkları bir cisim infilak etti. Patlamada bir çocuğun sol eli bileğinden koparken, diğer çocuklar da çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay Yeni Mahalle Arslanbey İlkokulu bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre Enes N. (16), Ömer F. D. (16), Hakan Y. (13) ve Himmet G. (9) adlı çocuklar henüz belirlenemeyen bir cisim bulup Arslanbey İlkokulu bahçesine getirdi. Çocuklar, burada cisimle oynarken patlama meydana geldi. Patlamada Enes N. ‘ın sol eli bileğinden koptu, diğer çocuklar da çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar 112 Acil Servis ile Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Enes N. acil serviste yapılan müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Yorum Yap

Leave a Reply

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diğer Haberler

Spor Haberleri

Aslında uzun zamandır şu statlarımıza isim konusunu gündeme getirip devamlı da gündemde tutmaya çalışmak istiyorduk.Ancak yok alt yapıların maçları,yok turnuva maçları derken biraz ihmalkar...

Kütahya Haber

Otomobilin motor ve hoparlöründen 120 gram uyuşturucu çıktıKütahya nın Tavşanlı ilçesinde polis ekiplerince durdurulan bir otomobilde 120 gram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Tavşanlı Haberleri

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 97. YILI VE FESTİVAL… Tavşanlı Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 3 Eylül Leblebi ve Kömür Festivali’nin programı netleşti. Bu sene 20.si düzenlenecek...

Güncel Haberler

Zonguldak’ın Karaman Beldesi’nde belediyede memur olan Endüstri Meslek Lisesi Metal İşleri Bölümü mezunu 50 yaşındaki Veli Yıldırım, hurda araç parçalarından 2 kişilik otomobil yaptı.